Cât durează o partidă de sex normală, fără a lua în calcul preludiul

Publicat: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017 13:32 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017 13:32 // Sursa: romaniatv.net

Pentru un act sexual ideal sunt necesare între 7 şi 13 minute, arată un studiu ştiinţific realizat de "Society for Sex Therapy and Research". Studiul a analizat, timp de zece ani, calitatea raporturilor sexuale a 50 de voluntari.

Foto: adevarul.ro

Oamenii de ştiinţă au notat gradul de satisfacţie în funcţie de durata actului sexual, din momentul penetrării până la ejaculare, nefiind luat în considerare preludiul.

Citeşte şi Scene XXX pe o stradă din Buzău. Doi tineri au dat frâu liber sentimentelor

Majoritatea voluntarilor a apreciat că un act sexual ce a durat între 3 şi 7 minute a fost ''suficient'', iar între 7 şi 13 minute a fost ''satisfăcătoar''.

Fără a crea surprize, un act sexual cu o durată cuprinsă între 1 şi 2 minute a fost considerat "frustrant", în timp ce între 10 şi 30 de minute raportul a fost considerat "prea lung".

Citeşte şi Top 5 fantezii sexuale ale femeilor, decodificate

"Cultura populară a întărit, din nefericire, stereotipurile despre activitatea sexuală. Astfel, mulţi bărbaţi şi multe femei au fantezii legate de nopţi fierbinţi lungi", afirmă cercetătorii. "Cu acest studiu, sperăm să risipim aceste fantezii şi să încurajăm bărbaţii şi femeile să aibă date realiste despre actul sexual acceptabil, prevenind astfel dezamăgirile şi disfuncţiile sexuale", a explicat dr Eric Corty, profesor de psihologie la Universitatea din Pennsylvania (SUA), care a coordonat studiul, publicat în "Journal of Sexual Medicine".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7694
RON
17 Feb
noapte -1 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H