Cât se câştigă din fabricile de sex. Care este partea unui taximetrist după ce duce un client la MASAJ EROTIC

Taximetriştii din Timişoara fac bani frumoşi din livrarea de clienţi către saloanele de masaj şi cluburile de striptease din oraş. Pentru fiecare client dus la salon sau în bar, taximetristul încasează o cotă parte.

20 mart. 2014, 09:10
Cât se câştigă din fabricile de sex. Care este partea unui taximetrist după ce duce un client la MASAJ EROTIC

Saloanele de masaj erotic din Timişoara racolează clienţii prin intermediul taximetriştilor din oraş, care îşi rotunjesc astfel veniturile, scrie exclusivtm.ro. Aproape toţi taximetriştii din oraş au înţelegeri cu saloanele de masaj din urbe, care plătesc pentru fiecare client proaspăt livrat.

Citeşte şi Ce se ascunde în saloanele de masaj: „Una dintre noi te va face să explodezi de plăcere”

„E de notorietate. Se urcă clientul în maşină şi îmi spune să îl duc la salonul de masaj. Îl duc la salon, parchez după colţ şi aştept. Dacă clientul adus de mine alege o fată, în 5 minute primesc şi eu banii. Câte 90 de lei pentru fiecare client livrat”, povestește un taximetrist veteran din Timişoara.

Citeşte şi Masaj erotic: Cum să îl exciţi sexual folosind aromaterapia

Şi pentru clienţii livraţi unor cluburi de striptease, taximetriştii primesc ciubuc gras. „La barurile de striptease se încasează câte 60 de lei pentru fiecare client. Eu îmi îndrum clienţii către masaj erotic. Fac şi eu mai mulţi bani şi ei se relaxează total, că la barurile de striptese, pleacă mai mult încărcaţi decât descărcaţi”, glumește alt taximetrist.