Cătălin Bordea, scandal de proporții într-un hotel. Beat criță și ascultând manele, comediantul și-a alergat colegii pe palier

Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Claudiu Popa au susținut un spectacol de stand-up la Piatra Neamț. Memorabile au fost nu doar numerele de comedie prezentate de cei trei pe scenă, ci și show-ul făcut în hotelul în care s-au cazat.

07 iun. 2023, 14:06
Cătălin Bordea, scandal de proporții într-un hotel. Beat criță și ascultând manele, comediantul și-a alergat colegii pe palier

Cei trei colegi de scenă s-au distrat pe cinste în Piatra Neamț după spectacol, doar că Bordea s-a lăsat dus de val mai mult decât ceilalți. După câteva pahare la bord, comediantul a început să cânte muzică populară și să asculte manele. Și pentru că Nelu Cortea nu era chiar în asentimentul lui, a început să-l alerge pe palierul hotelului. Din fericire, la etajul respectiv nu mai existau turiști cazați în afara lor. Spiritele au reușit să se calmeze abia la ora 5 dimineața.

Cortea a imortalizat toată distracția, iar filmulețul a fost urcat pe canalul său de You Tube. În scurt timp, vlogul a strâns mii de vizualizări.

Cătălin Bordea, scandal de proporții într-un hotel

La un moment dat, Nelu Cortea a încercat să se retragă către camera sa și să se culce. N-a fost chip pentru că fostul lui coleg de la America Express avea chef să facă show. Așa că s-a așezat în fața ușii camerei lui Cortea blocându-i accesul. Într-un final, Cortea s-a refugia în camera lui Claudiu. Dar nici aici nu a fost chip să-și găsească odihna și, enervat, vrând să acopere manelele care răsunau pe holul hotelului, acesta a pus melodii de la trupa rock Rammstein. Și această măsură s-a soldat cu un eșec, căci nu a reușit să-și convingă colegii să-l lase să doarmă. Așa că tot ce i-a rămas de făcut a fost să facă pace cu situația și să savureze încă o halbă cu bere împreună cu ei.

Citeste si S-a lăsat cu bătaie, din nou, în culisele iUmor. Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor și-ar fi împărțit mai multe lovituri, din cauza unor neînțelegeri

Oboseala lui Nelu Cortea și-a spus cuvântul. S-a apucat să se joace de-a berbecul cu Cătălin Bordea, iar pe fundal răsunau în continuare manelele, gen muzical pe care Cortea nu-l agreează deloc.

La ora 5:06 s-a așternut liniștea. Mai exact, atunci când Bordea a picat răpus de oboseală.

Gata, am scăpat de nebuni. A fost amuzant dar gata, la somn”, a spus Nelu Cortea, fericit că nu-l mai avea în fața ochilor pe Bordea fredonând „Toate diamantele”.

Citeste si Chef Florin Dumitrescu a lovit cu capul în figură un concurent, care s-a ales cu „traumatism cranio facial afirmativ, echimoză și edem, contuzie piramidală nazală”