Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are. „Îmi asum tot ceea ce fac”

Orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu a fost ani la rândul un subiect controversat în lumea mondenă din România, mai ales după ce Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe designer că are "o perdea în spatele căreia se ascunde încontinuu".

13 sept. 2021, 00:14
Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are. „Îmi asum tot ceea ce fac”

Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă a avut o relaţie cu Bianca Drăguşanu pentru a nu mai fi catalogat drept gay. Designerul a oferit un răspuns tranşant privind orientarea sa sexuală.

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are. „Nu sunt homosexual”

„Nu sunt homosexual. Nu aveam ce imagine să-mi spăl. Relaţia mea cu Bianca a pornit în Austria. A decurs foarte bine. Că lumea a crezut că e un lucru fabricat, e frustrarea unora”, a mărturisit designerul, la Kanal D.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, dezvăluiri şocante despre fuga în străinătate. „Am plecat din ţară pentru că voiau să mă omoare”

Cătălin Botezatu: Bianca nu e femeia gonflabilă

Bianca nu e femeia gonflabilă, aşa cum a fost catalogat-o. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Ştie ce sentimente a avut pentru mine. Poate conta pe mine până la moarte.

Am avut o relaţie cu Bianca. Dacă vreau să folosesc un paravan, pot să-l folosesc fără a mă teme. Îmi asum tot ceea ce fac”, a precizat Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu: „Am fost groaznic de îndrăgostit de Bianca Brad. Mama şi-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor mei”

Cătălin Botezatu, după ce a fost întrebat dacă e bisexual. „Acum mă ridic şi plec”

„Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok.

Nu avem o societate pregătită pentru aşa ceva. Am foarte mulţi prieteni bisexuali şi gay pe care-i respect. Sunt nişte oameni normali. De ce să-i catalogăm ca nişte paria? Asta e o altă lipsă de educaţie a acestui popor balcanic”, a mai spus Botezatu.

În plus, designerul a mărturisit că a participat „la distracţii gen swingeri sau gang bang”. „Să ştii că e plăcut!”, a afirmat el.