Cătălin Botezatu, ÎN LACRIMI! Veştile sunt cutremurătoare: „E tragic ce i se întâmplă!”

Cătălin Botezatu este afectat de sutuaţia prin care trece Zina Dumitrescu în ultimul timp. Starea de sănătate a celebrei creatoare de modă s-a degradat foarte mult în ultima perioadă.

14 feb. 2019, 07:38

Zina Dumitrescu, 82 de ani, se află de câțiva ani la azil, la Ghermănești. În ultima perioadă, creatoarea de modă a slăbit foarte mult, 10 kilograme.

Zina Dumitrescu, internată de urgenţă în spital: „A renunţat să mai lupte!” VIDEO

„E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos… În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă”, a declarat Cătălin Botezatu.

Primele imagini cu Zina Dumitrescu după ce starea ei de sănătate s-a agravat. A slabit mult şi e de nerecunoscut

„Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și…sper să nu fie pentru ultima oară”, a mai spus Cătălin Botezatu.