Cătălin Botezatu își dorește o fetiță. Dezvăluirile designerului: „Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”

Cătălin Botezatu își dorește o fetiță. Este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, din punct de vedere profesional, se consideră împlinit, însă, pe plan personal, lucrurile nu stau așa cum și-ar fi dorit.

28 nov. 2022, 19:31
Cătălin Botezatu își dorește o fetiță. Dezvăluirile designerului: „Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”
Cătălin Botezatu își dorește o fetiță

Cătălin Botezatu își dorește o fetiță. Creatorul de modă și-a trăit tinerețea așa cum a dorit, fără limite sau restricții, s-a iubit cu cele mai frumoase și dorite femei din România și nu numai, are și doi băieți, de care știe sigur că sunt ai lui, însă are și un mare regret. Că nu are o fetiță.

Citește și: Cătălin Botezatu desfiinţează sistemul sanitar după ce a fost depistat cu cancer: „Totul se cumpără, şi sănătatea”

Cătălin Botezatu își dorește o fetiță

Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea.”, a spus creatorul de modă.

Cătălin Botezatu a evidențiat că nu-i place să-și expună viața privată. „Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta, mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar eu vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, relata creatorul de modă mai demult.

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea, mai multe bunuri şi terenuri de valoare, printre care o casă la Monte Carlo şi un elicopter. Designerul a dezvăluit că această perioadă dificilă din viaţa lui a trăit-o când avea 26 de ani.

Acesta a rămas fără banii din conturi, fără proprietățile numeroase din țară, dar și de peste Ocean. Ba mai mult, Cătălin Botezatu a pierdut avionul privat, elicopterul și toate fermele pe care le recondiționase.

Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze. Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colabrat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a declarat designerul.