Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Cătălin Botezatu, 55 de ani, a debutat ca model pe vremea regimului comunist. Designerul a recunscut că era preferatul Elenei Ceaușescu, iar despre ei se zvonea că ar fi avut mai mult decât o relație de amiciție!

01 dec. 2021, 14:59
Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. Cătălin Botezatu şi-a început cariera în modă în 1984, ca manechin al Casei de Modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În 1985, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. Ascensiunea s-a datorat şi sprijinului pe care l-a primit de la Elena Ceauşescu, soţia lui Nicolae Ceauşescu!

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu

Cătălin Botezatu a devenit rapid preferatul Elenei Ceauşescu, mai ales că la fiecare eveniment avea privilegiul de a-i oferi acesteia flori! De aici au apărut speculații conform cărora între cei doi ar fi existat o relație intimă. „Într-un complex de împrejurări, Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită ei, în mai puțin de 24 de ore am primit buletin de București”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, primele dezvăluiri despre nunta sa: „Candelabre din cristal, podea din oglindă și mireasa în voal princiar”

„Au urmat și intimități, dar mai târziu… Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

Cătălin Botezatu, despre viaţa tumultoasă care i-a provocat cancer: „Eram ca un zombi, dar nu a contat”