Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul: „Dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu!”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, care a fost operat de patru ori, a făcut o declarație cutremurătoare, precizând că a stabilit deja cum vrea să îi fie împărțită averea după moartea lui.

10 nov. 2019, 06:53
Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul: „Dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu!”

Medicii turci i-au extirpat lui Cătălin Botezatu o jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Intervenția a durat șase ore.

Designerul se confruntă cu probleme de sănătate încă din 2015, medicii montându-i cinci stenturi până în prezent.

„Mi-am dat seama că dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu! Toți prietenii au fost alături de mine și m-au susținut! De la bunul meu prieten Joshua, Raluca Bădulescu, Monica Vlad, Eva Pavel, consiliera mea care mă ajută de ani de zile pe plan medical, ce să zic, mulți oameni care m-au vizitat și la Istanbul”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro.

Cătălin Botezatu şi-a făcut TESTAMENTUL. Cine va moşteni AVEREA IMENSĂ a DESIGNERULUI

Creatorul de modă a recunoscut că și-a făcut deja testamentul și a vorbit despre cum și-a împărțit averea. De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris.