Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă: „După incidentul cu Gigi Becali, mă întrebam: de ce mai trăiesc?”

Cătălin Zmărăndescu şi-a deschis sufletul la podcastul lui Damian Drăghici şi a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa sa.

29 apr. 2022, 10:06
Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă: „După incidentul cu Gigi Becali, mă întrebam: de ce mai trăiesc?”

Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Cătălin Zmărăndescu, la un pas să se sinucidă: „În acel moment mi-a sunat telefonul”

Zmărăndescu, fostul luptător profesionist, campion mondial şi european la box, a vorbit despre momentele de cumpănă din viaţa sa. În 2009, pe vremea când era bodygurard-ul lui Gigi Becali, a fost implicat într-un scandal, fiind condamnat şi la închisoare. Cătălin a dezvăluit că acela a fost momentul în care a vrut să se sinucidă.

Citeşte şi FOTO Cum arată casa lui Cătălin Zmărăndescu: „Viața la țară să știți că e frumoasă”

„A fost cel mai greu moment din viața mea. Dacă rămâneam pe drumul ăla, făceam ani grei de pușcărie. În momentul în care am pierdut totul – și când spun totul, chiar e totul – după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe bloc, la etajul 10 și m-am așezat pe marginea blocului cu picioarele în gol.

Și îmi puneam întrebarea: De ce mai trăiesc? Am fost prost, am pierdut tot, am făcut greșeli, una după alta, nu are rost să mai trăiesc. În acel moment mi-a sunat telefonul”, a povestit fostul luptător profesionist în cadrul podcastului.

La capătul firului se afla un prieten bun, care era şi psiholog. Acesta a reuşit să-l convingă să nu-şi pună capăt zilelor.

„Mi-a zis: Unde ești? Că vin acum! A venit, s-a așezat lângă mine, m-a luat de mână și mi-a zis: Dacă sari tu, sar și eu. Dar înainte să sari îți spun că ești un prost și un egoist, pentru că te gândești doar la tine.

Și a reușit să mă aducă cu picioarele pe pământ și să mă facă să îmi dau seama cât de puternic sunt. Momentul ăla a fost momentul meu de cotitură, care m-a schimbat foarte mult și m-a făcut să gândesc altfel”, a mai povestit Zmărăndescu.

Fostul luptător spune că, pe lângă prietenul care l-a salvat, mai are încă doi îngeri păzitori: Nicu Gheară şi soţia sa, Luiza.

„În viața asta, fiecare dintre noi merită o a doua șansă. Dar una e când ți se dă a doua șansă și o accepți cu umilință și încerci să îndrepți tot ceea ce ai greșit, și alta e când accepți a doua șansă ca ceva ce ți se cuvine, și nu înveți nimic din chestia asta. Eu am primit a doua șansă și pentru mine a doua șansă se numește Nicu Gheară și Luiza Smărăndescu, soția mea”, a mai mărturisit sportivul.

Zmărăndescu şi Luiza au împreună doi copii, un băiat şi o fată. Fostul luptători mai are doi copii din fosta căsătorie.

Citeşte şi Cât a slăbit Cătălin Zmărăndescu după trei luni la Survivor. „Toate hainele sunt noi, îmi tot cumpăr acum. Am intrat în categoria celor slabi, mă simt foarte bine”

https://www.youtube.com/watch?v=nZkxo8ihzEA&feature=emb_title