Câte kilograme are Gina Pistol, la cinci săptămâni după ce a născut. „Iar o să-mi sară femeile perfecte în cap!”

Gina Pistol (40 ani) a devenit mamă în urmă cu cinci săptămâni. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce greutate are acum, după ce în timpul sarcinii ajunsese la 80 de kilograme!

16 apr. 2021, 16:30
Câte kilograme are Gina Pistol, la cinci săptămâni după ce a născut. „Iar o să-mi sară femeile perfecte în cap!”

Câte kilograme are Gina Pistol, la cinci săptămâni după ce a născut. Vedeta a dezvăluit cât a slăbit și le-a și răspuns celor care o critică pentru că-și dezvăluie slăbiciunile în această periodă a maternității.

Câte kilograme are Gina Pistol, la cinci săptămâni după ce a născut

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a mărturisit că, pe parcursul sarcinii, a ajuns să cântărească 80 de kilograme, iar în prezent cântarul arată 65. Cu o înălțime de 1,66 m, iubita lui Smiley recunoaște că mai are multe kilograme de dat jos, pentru a-și recăpăta formele care au făcut-o celebră. „Și ca să vă răspund și la o întrebare pe care o primesc foarte des, nu cred că am slăbit foarte mult. Ajunsesem la aproape 80 de kilograme, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar rămâne între noi, da? Nu am timp și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când mă mai eliberez, o să-mi organizez timpul mai bine, o să mă apuc de treabă”, a dezvăluit Gina Pistol.

Gina Pistol, imagini de colecție din copilărie. Schimbare radicală pentru prezentatoarea de la Chefi la cuțite FOTO

Gina Pistol a avut surpriza neplăcută de a fi judecată, după ce și-a deschis sufletul în fața celor care-i urmăresc activitatea din mediul online și a ripostat. „Nici filtrele nu mă mai ajută! Iar o să-mi sară femeile perfecte în cap, dar ele nu înțeleg umorul meu. Oricum, umorul meu nu este pentru toată lumea. Și iar o să se trezească alte femei să îmi zică: pe cine interesează asta? Nu știu, dar cât timp nu vă cer bani ca să mă urmăriți și nu vă oblig să mă urmăriți, de ce trebuie să mă certați pentru ce postez? Dacă postez campanii, nu e ok, dacă postez lucruri banale din viața mea, nu e ok, dar știți ce? Nu sunt aici să mulțumesc pe nimeni. Sunt aici să postez ce am eu chef. Stați că acum sunt certată și pentru că stau pe internet. Mă, dar de ce nu mă lăsați să fiu eu, cum vreau eu, când vreau eu? De ce nu îmi lăsați libertatea asta, că nu înțeleg?! Am mai spus-o și repet: nu sunt aici să mulțumesc pe cineva și nici să impresionez pe nimeni! Faptul că am vorbit despre trăirile mele, am făcut-o pentru că sunt multe femei care au trecut prin asta sau vor trece și eu, nespunându-mi nimeni la ce să mă aștept, am crezut că este ceva greșit și mă și judecam pentru trăirile mele și pentru stările alea ciudate. De ce nu putem vorbi despre asta? Am spus-o și mă repet, au fost pur și simplu trăirile mele! Dar de ce m-oi enerva eu nu înțeleg! Ia mergeți voi pe alte conturi, unde aveți chestii interesante de văzut! Vă pierdeți timpul aici, când eu am doar chestii banale să vă arăt! Ce naiba, abia m-am liniștit și eu cu capul! Sau cumva vă place suferința și stati aici chiar dacă suferiți?”, a scris Gina Pistol, pe Instastory.

Gina Pistol, primele probleme după ce a născut. „Nu e deloc ușor! Jos pălăria în fața mamelor!”