CAZ INCREDIBIL DE VIOL la Iaşi: Nu a avut erecţie şi i-a făcut sex oral victimei

Un ieşean întors din Norvegia a violat cu limba o studentă în plină stradă, la ora 10 seara. Culmea este că agresorul a comis fapta imediat ce şi-a condus spre serviciu prietena. Victima ieşise din casă pentru a-şi face cumpărăturile la un chioşc din zonă. Magistraţii au decis să condamne la patru ani şi zece luni de închisoare cu executare pe tânărul care la finele anului trecut a abuzat se­xual o studentă. 

18 ian. 2014, 09:53
CAZ INCREDIBIL DE VIOL la Iaşi: Nu a avut erecţie şi i-a făcut sex oral victimei

O studentă din Iaşi a trecut prin spaima vieţii ei după ce a fost pe punctul de a fi violată de un individ, pe o alee din Iaşi, seara după orele 22. „Norocul” ei a fost că individul nu a putut avea erecţie, probabil din cauza tensiunii şi fricii de a nu fi observat de cineva. Dar, ca să nu plece „cu mâna goală”, agresorul a ales să-i facă un cunilingus (sex oral ofe­rit de bărbat femeii). Fata a făcut apoi imediat plângere la Poliţie, mai ales că tânărul a şi lovit-o şi i-a luat portofelul şi un telefon mo­bil. În­tâmplarea a avut loc în zona Podul de Fier, imediat după ce tânăra a ieşit din casă şi a mers la un magazin din zonă să-şi cumpere ţigări şi alimente. Când a ieşit din magazin, a fost ţinută de gură, lovită şi în­jurată, apoi tâ­râtă pe o alee lă­turalnică şi întu­necoasă, scrie Ziarul de Iaşi.

Portofelul victimei a fost găsit la agresor
Culmea a fost că agresorul tocmai îşi însoţise prietena în drum spre serviciu, şi se întorcea spre casă, în localitatea Popri­cani. Marius Andrei, în vârstă de 25 de ani, tocmai sosise din Nor­vegia, unde lucra, iar după sărbă­tori acesta se pregătea să plece din nou, la muncă, în străinătate. Fapta s-a produs pe 18 decembrie, iar poliţiştii l-au identificat zilele trecute, după trei săptămâni de la producerea faptei, deoarece fata nu i-a putut observa prea bine chipul, din cauza întunericului. Zilele trecute, Marius Andrei a fost ridicat de poliţişti chiar de acasă, apoi a fost reţinut. „În data de 18 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului de In­vesti­gaţii Criminale au fost se­sizaţi de B.G., de 25 de ani, din Holboca, despre faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Iaşi, a fost deposedată prin violenţă de telefonul mobil şi un portofel şi apoi a fost agresată sexual. Pe data de 16 ianuarie, în urma cercetărilor şi investigaţiilor, a fost efectuată o per­cheziţie domiciliară pe raza co­munei Popricani, la suspectul comiterii infracţiunilor, Marius A., de 25 de ani”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poli­ţiei. În urma percheziţiei, din casa tânărului au fost ridicate un telefon mobil, cheile şi portofelul victi­mei. 

Cum a motivat tânărul

În declaratiile date în fata organelor de cercetare penala, inculpatul Andrei Marius Cornel a recunoscut comiterea faptelor retinute în sarcina lui, declarând ca în seara zilei de 18.12.2013, dupa ce a consumat bauturi alcoolice, s-a deplasat în municipiul Iasi, iar în momentul în care se afla pe Bulevardul Tudor Vladimirescu a observat-o pe partea vatamata, B. G., care intrase într-un magazin alimentar. Astfel, dupa ce victima a iesit din magazin, inculpatul Andrei Marius Cornel a urmarit-o cu intentia de a-i sustrage telefonul mobil. În acest scop, inculpatul a mers în spatele partii vatamate, care vorbea la telefonul mobil, iar când aceasta a ajuns pe o alee pietonala ce face accesul dinspre Bulevardul Tudor Vladimirescu spre strada Pantelimon, si-a pozitionat antebratul stâng în dreptul gurii partii vatamate, încercând sa-i sustraga telefonul pe care aceasta îl tinea la urechea dreapta, însa partea vatamata a opus rezistenta, s-a dezechilibrat si a cazut„, se arată în actul de acuzare al procurorilor.

 De asemenea, autorităţile au ţinut să precizeze modul în care a avut loc violul, acesta fiind considerat inedit.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL: Condamnată la viol în grup pentru o iubire interzisă VIDEO

Andrei Marius Cornel a dezbracat partea vatamata si a întretinut cu aceasta un act sexual oral. Totodata, inculpatul i-a sustras telefonul mobil si portomoneul, iar ulterior, s-a deplasat la domiciliu„, au adăugat procurorii.

Anchetatorii au aflat, în urma audierilor, că individul se întorsese recent din Norvegia, iar pe 18 decembrie, atunci când a avut loc fapta, îşi condusese iubita acasă, moment în care s-a certat cu ea. Bărbatul a fost arestat la aproximativ o lună după ce a comis fapta.

Magistraţii au decis să condamne la patru ani şi zece luni de închisoare cu executare pe tânărul care la finele anului trecut a abuzat se­xual o studentă.