Caz revoltător în Neamţ. O adolescentă a devenit mamă la 16 ani, după ce a fost violată de tatăl şi fratele său

O adolescentă din Neamţ a devenit mamă la 16 ani, după ce a fost violată în mod repetat de tatăl şi fratele său. Poliţiştii l-au arestat preventiv pe fratele fetei, în timp ce tatăl său este cercetat în stare de libertate. 

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 09:40
Caz revoltător în Neamţ. O adolescentă a devenit mamă la 16 ani, după ce a fost violată de tatăl şi fratele său

Coşmarul fetei în vârstă de 16 ani a început anul trecut. Potrivit anchetatorilor, fratele adolescentei a întreţinut de trei ori relaţii sexuale cu sora sa, împotriva voinţei acesteia. În urma incestului, tânăra a născut o fetiţă, potrivit antena3.ro.  

Mama victimei ştia de coşmarul prin care trece fiica sa, însă nu a făcut nimic. Adolescenta este cea care a anunţat poliţia după ultimul viol, în primăvara acestui an.

Bărbatul a fost arestat preventiv, însă a făcut cerere de punere în libertate motivând că doreşte să îşi ia o slujbă „pentru a avea grijă de membrii familiei”.

În urma anchetei, oamenii legii au aflat că înainte să fie violată de fratele său, adolescenta a fost abuzată şi de tatăl său.  

Acesta este cercetat în stare de libertate.

Citeşte şi Revoltător! Victima unui viol în grup a decedat la scurt timp după agresiune. Violatorii, acuzaţi şi de crimă