CUTREMURĂTOR! A fost abuzată de şase tineri, veniţi să o salveze de un violator. Patru au fost deja ARESTAŢI

O tânără aflată în căutarea unui loc de muncă a fost ademenită de o cunoștință, într-un parc, unde a fost abuzată. Strigătele victimei au fost auzite de șase tineri care, după ce l-au pus pe fugă pe agresor, au batjocorit-o, la rândul lor, pe fată.

16 nov. 2019, 16:49
CUTREMURĂTOR! A fost abuzată de şase tineri, veniţi să o salveze de un violator. Patru au fost deja ARESTAŢI

Totul s-a petrecut în Uttar Pradesh, un stat din estul Indiei. Tânăra, care este analfabetă, îl rugase pe un prieten să o ajute să își găsească un loc de muncă. Când a ajuns la întâlnire, acesta a tras-o,cu forța într-un tufiş, unde a abuzat de ea. Șase tineri, care se aflau în apropiere, au auzit strigătele şi au intervenit. În loc să o ajute, cei șase tineri au abuzat-o, la rândul lor, pe tânără. Patru dintre ei au fost arestaţi, iar doi sunt căutaţi, scrie presa locală.

Un nou caz şocant în România. O tânără a fost violată de colegii de pahar ai soţului. Cum s-a întâmplat totul

Victima a reușit să ajungă la o secție de poliție și a povestit ce i s-a întâmplat.

„Tânăra este analfabetă și căuta un loc de muncă. Ajunsese în parc pentru a se întâlni cu un prieten care îi este cunoscut și fratelui ei. El i-a asigurat ajutorul în găsirea unui loc de muncă și i-a cerut să se întâlnească cu el în parc, unde a încercat să o violeze”, a precizat un oficial al Poliției din Buddha Gautam Nagar.