CAZ ŞOCANT în Braşov. Doi tineri au violat o tânără după ce s-au răsturnat cu maşina în şanţ

Doi braşoveni au fost arestaţi pentru 30 de zile. Ei sunt acuzați de comiterea infracţiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Victimă le-ar fi fost o tânără de 22 de ani.

04 oct. 2016, 18:34
CAZ ŞOCANT în Braşov. Doi tineri au violat o tânără după ce s-au răsturnat cu maşina în şanţ

Fapta s-a petrecut vineri, 30 septembrie, la orele 5.00 dimineaţa. Poliţiştii din Hărman au fost sesizaţi în jurul orelor 11.00. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiștii Secţiei 1 Feldioara și Biroului de Investigații Criminale Brașov, s-a stabilit că, în data de 30.09.2016, în jurul orelor 5.00, o tânără de 22 ani se deplasa pe jos, în zona stației RAT Căprioara de pe Bulevardul Gării din municipiul Brașov.

Fata a fost acostată de un necunoscut care coborâse dintr-un autoturism, după cum au stabilit anchetatorii. Bărbatul a tras-o cu forţa şi a împins-o pe bancheta din spate a maşinii, urcând după ea, la volanul autoturismului fiind alt individ.

Persoanele menționate s-au deplasat cu autoturismul până la o păşune situată pe raza localității Podu Olt, la aproximativ 600 de metri de DJ 112, unde mașina s-a răsturnat într-un canal de irigaţii, fără ca cineva să fie rănit. Ulterior persoanele de sex masculin au întreţinut raporturi sexuale cu partea vătămată, împotriva voinţei sale. Cei doi inculpați, de 28 și 40 de ani, au fost identificați și reținuți de polițiști la scurt timp după sesizare, pentru săvărşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol. Întrucât inculpatul de 28 ani nu posedă permis de conducere, este cercetat și pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere„, a relatat comisarul-șef şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

În urma probatoriului administrat de polițiști și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, instanța de judecată a emis pe numele inculpaților mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii lor activități infracționale.

Citeşte şi Clipe de groază pentru o bătrână din Botoşani. A fost tăiată cu un cutter şi violată