Caz şocant într-o comună din Dolj! Două surori minore, violate de tatăl viceprimarului timp de 2 ani. Ambele au născut câte un copil

Tatăl viceprimarului din localitatea Verbița a fost arestat, după ce, timp de doi ani, ar fi abuzat două surori minore. Mai mult, fetele au și câte un copil cu agresorul lor. Fetele spun că totul s-ar fi întâmplat cu acceptul mamei lor, care ar fi primit în schimb băutură și țigări. 

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 13:09
Caz şocant într-o comună din Dolj! Două surori minore, violate de tatăl viceprimarului timp de 2 ani. Ambele au născut câte un copil

Chinurile celor două surori, Alina şi Corina au început când aveau 14, respectiv 16 ani. Potrivit spuselor lor, au fost efectiv vândute de mama lor unui bărbat pedofil, care le-ar fi putut fi bunic, tatăl viceprimarului din localitatea Verbița.

Tati era cu caprele, ca aveam capre si eu stateam cu ea si bunica acasa. bunica, femeie batrana, nu stia ce vrea ea sa-mi faca. ma trimitea si nu stiam nimic. m-a prins acolo, mi-a inchis usa. si ce-ti zicea daca voiai sa fugi? sa stau acolo, ca mama mea stie„, ne-a declarat una dintre fete.

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce chiar mama fetelor l-ar fi dat pe cel acuzat de pedofilie pe mâna poliţiei pentru că nu-i mai dădea bani. S-a întâmplat însă după doi ani de chin şi după ce ambele fete i-au făcut bătrânului câte un copil.

Femeia le-ar fi obligat sa se prostituieze in schimbul banilor pe care ii primea ptr tigari si bautura. de frica, fetele nu au spus nimic nimanui, nici macar tatalui lor 00.39 agresiunile se petreceau intr-un magazin din localitate, pe care barbatul l-a detinut pana anul trecut.

Diferenta de varsta nu avea cum sa-ti dea de banuit. Un copil care sa-i fi fost nepot, nu copil de-al lui, nepot! Sa stiti ca nu a fost pe ascuns, multa lume a stiut, dar nu a avut nimeni curajul de a vorbi„, ne-a mărturisit un localnic.

Bărbatul este acum arestat preventiv pentru act sexual cu minori. Împotriva mamei fetelor nu s-a luat însă nicio măsură. Ea şi-a părăsit familia iar de fiicele şi nepoţii ei se ocupă acum o mătuşă care i-a luat în plasament.


loading...
Partenerii noștri