Caz ŞOCANT la Constanţa. O fetiţă, LEGATĂ de mâini şi la ochi, abuzată de concubinul mamei

O fetiţă de 7 ani şi fratele ei de 6 ani, din localitatea constănţeană Mircea Vodă, au rămas acasă împreună cu iubitul mamei lor, un tânăr de 30 de ani. Cu o minte bolnavă, bărbatul a abuzat de fetiţă, chiar sub ochii frățiorului ei.

03 apr. 2014, 07:34
Caz ŞOCANT la Constanţa. O fetiţă, LEGATĂ de mâini şi la ochi, abuzată de concubinul mamei

Copila de 7 ani a povestit seara totul mamei şi bunicii ei. Aceasta din urmă a fost cea care a şi anunţat poliţia, scrie reporterntv.ro.

A legat-o de mâini și la ochi și a pus-o în genunchi. Nu am crezut-o, nu-mi venea să cred și ăla mititelu, fratele ei, a zis că așa a făcut„, a spus bunica fetiţei.

Incredibil este că mama voia să țină totul sub tăcere și încearcă să-i țină apărarea.

Citeşte şi Fetiţa de 14 ani, VIOLATĂ de TATĂ: A zis că vrea să o facă femeia lui o dată pe săptămână

Nu s-a întâmplat nimic, nu a lovit-o, nu a bătut-o. De ce să nu fiu alături de el? El pentru mine a fost un om bun și pentru copiii mei în general„, a declarat mama fetei.

Când a văzut că nu are scăpare și că o să facă închisoare, bărbatul a încercat să se sinucidă. A înghițit un pumn de pastile cu alcool și a leșinat. Dus la spital, medicii i-au făcut spălături stomacale, iar când și-a revenit a fost încătușat de polițiști. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru viol, de magistrații judecătoriei din Medgidia. În fața Instanței, și-a mărturisit faptele și a spus că-i pare rău. Asta nu-l va scăpa de o pedeapsă care poate ajunge la 12 ani de închisoare.

Şi inspectorii de la Protecția Copilului au început o anchetă pentru a stabili dacă fetița și frățiorul ei mai pot sta alături de mama lor. Deocamdată, copiii sunt ajutați de un psiholog pentru a trece peste această traumă.

Citeşte şi Anchetă după ce o fetiţă de 11 ani a povestit părinţilor că „a făcut sex” la şcoală