Caz şocant la Constanţa. Un bărbat a încercat să violeze o femeie care aştepta autobuzul în staţie

Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de viol după ce, în noaptea de duminică spre luni, ar fi agresat o femeie în vârstă de 55 de ani într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

29 iul. 2019, 06:16
Caz şocant la Constanţa. Un bărbat a încercat să violeze o femeie care aştepta autobuzul în staţie

„La data de 28 iulie, în jurul orei 22,10, poliţiştii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la faţa locului, patrula de poliţie a identificat un bărbat de 43 de ani care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie de 55 de ani din Constanţa. Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”, a informat IPJ.

Citeşte şi O doctoriţă din Constanţa susţine că a fost agresată de Poliţia Locală în curtea spitalului

Conform sursei citate, suspectul a solicitat ulterior asistenţă medicală, fiind transportat la spital, însoţit de poliţişti.

„După ce a fost transportat la spital pentru asistenţă medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri şi, în această dimineaţă (luni – n.r.), a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol. A fost introdus în arestul IPJ Constanţa”, au mai transmis reprezentanţii IPJ.