Caz TULBURĂTOR în Arad. O minoră de 11 ani, violată de un om al străzii

O fetiţă de 11 ani a fost violată într-o clădire nefolosită din centrul Aradului, suspectul fiind un om al străzii în scaun cu rotile care locuia în imobil şi care ar fi acostat-o pe stradă pentru a-i cere să-l ajute la bagaje până acasă.

02 oct. 2015, 16:27
Caz TULBURĂTOR în Arad. O minoră de 11 ani, violată de un om al străzii

Suspectul se numeşte Claudiu Adam Oprea şi este cunoscut locuitorilor din Arad pentru că cerşeşte. Acesta stătea în clădirea fostului cazinou din oraş, clădire nefolosită în ultimii ani de către proprietari şi aflată în centrul oraşului.

Conform procurorilor, suspectul i-a cerut fetei să-l ajute la bagaje până acasă.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul Oprea Claudiu Adam, în timp ce se afla pe bulevardul Revoluţiei din municipiul Arad, a acostat-o pe persoana vătămată S.D.A. (minoră în vârstă de 11 ani), pe care a ademenit-o sub pretextul de a-l ajuta să-şi transporte la locuinţă un bagaj în clădirea fostului cazinou de pe bulevardul General Dragalina, loc unde, prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă, a întreţinut cu persoana vătămată acte sexuale orale„, precizează comunicatul.

Fetiţa este în grija medicilor şi urmează să beneficieze de un program de consiliere psihologică.

Bărbatul a fost arestat preventiv.