Cazul care a şocat Iaşiul: Frate şi soră, prinşi în pat de mamă. Urmarea e incredibilă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătorie au finalizat un dosar ieşit din comun. 

01 mai 2014, 11:48
Cazul care a şocat Iaşiul: Frate şi soră, prinşi în pat de mamă. Urmarea e incredibilă

Un sătean de 19 ani, din Horleşti, a fost trimis în judecată pentru că a făcut amor cu sora sa, de doar 12 ani. Dan S. a pus ochii pe mezină, Alina, în martie 2013. Când s-a întâlnit cu fata în grajd, nu a mai pierdut timpul. „Inculpatul i-a cerut minorei să facă dragoste, acesta fiind de acord, potrivit declaraţiilor sale. Cei doi s-au dezbrăcat de la brâu în jos, inculpatul a poziţionat-o pe minoră cu faţa la perete şi a întreţinut cu ea un raport sexual normal”, au spus procurorii.

Incident ŞOCANT într-o comună din Iaşi: Ce i-a făcut un FRATE proprie sale SURORI în timp ce mama nu era ACASĂ

Sex în toaletă
Amănuntele şocante nu se opresc însă aici. Momentele fierbinţi au fost întrerupte chiar de mama celor doi, care, drept pedeapsă, şi-a alungat fiul de acasă! Lui Dan i s-a permis însă să se întoarcă, iar poftele au răbufnit din nou. De data aceasta, tânărul şi-a găsit sora când ieşea din la toaletă. A intrat cu ea şi au făcut din nou sex, până când Alina a întrerupt momentul erotic şi a fugit în casă. Nici chiar moartea tatălui n-a stins pasiunea dintre cei doi. Rămaşi singuri acasă, în vara lui 2013, ei au repetat isprava, dar de data asta în pat. Din nou, n-au ajuns până la final, întoarcerea acasă mamei făcându-l pe Dan să ţâşnească din aşternut. De data aceasta, mama nu şi-a dat seama ce făcuseră copiii în lipsa ei, scrie ziarulevenimentul.ro.

Asistentul social a anunţat Poliţia
Ultimul episod porno s-a petrecut pe 29 martie 2014, când mama fraţilor a plecat la legatul viei. Din nou, Dan şi Alina au ajuns direct în pat, însă o cumnată a dat peste cei doi! Aflând despre descoperirea cumnatei, mama a început să se plângă prin sat că nu-şi poate stăpâni odraslele, iar situaţia a ajuns astfel şi la urechile asistentului social. Acesta a anunţat poliţiştii, care au început ancheta. Alina a fost expertizată de psihologi. „Minora prezintă simptome traumatice – anxietate, stare de suferinţă ca urmare a unor acţiuni de natură sexuală pe care nu le poate înţelege, depresie, plâns facil”, se mai spune în rechitoriu. În faţa anchetatorilor, Dan a recunoscut relaţia sexuală, dar a susţinut că iniţiativa a venit de la sora sa. Miercuri, el a fost trimis în judecată pentru act sexual cu o minoră şi riscă între 3 şi 10 ani de puşcărie.

Citeşte şi A deschis uşa DORMITORULUI în timp ce fiul său ADOLESCENT făcea SEX. Când a văzut cu cine, a chemat POLIŢIA