Cazul fetei violate. Zegrean: „Oh, săraca.. Numai în Vaslui se puteau întâmpla lucruri dintr-astea”

Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a fost întrebat, luni, despre cazul elevei din Vaslui, violate de şapte tineri, acesta oferind un răspuns cel puţin surprinzător: "Oh, săraca... Numai acolo, în Vaslui, se puteau întâmpla lucruri dintr-astea. Ăstea-s ştirile de la ora 5."

20 iul. 2015, 14:07
Cazul fetei violate. Zegrean: „Oh, săraca.. Numai în Vaslui se puteau întâmpla lucruri dintr-astea”

Întrebat dacă violatorii prezintă suficient de puțin pericol social încât să fie lăsați în libertate, președintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat pentru PSnews.ro că nu judecă oameni, ci legi.

„Nu ştiu. Eu nu judec oameni; eu judec legi. Nu e treaba mea. Chiar nu mă amestec eu în chestiile astea cu justiţia. Întrebaţi pe judecători, pe procurori”, a spus Zegrean.

Totuși, solicitat să ofere un punct de vedere din poziția unui simplu cetățean, oficialul a declarat: „Ca cetăţean, ce să zic… Sigur că nu e-n regulă, dar nu ştiu exact despre ce e vorba. Oh, săraca… Numai acolo, în Vaslui, se puteau întâmpla lucruri dintr-astea. Ăstea-s ştirile de la ora 5. Nu ştiu, no! Chiar nu mă pot pronunţa, pentru că nu ştiu despre ce este vorba şi n-aş vrea să fac rău cuiva astăzi, de Sfântul Ilie”.

În ceea ce privește petiția online, președintele CCR a declarat: „Dacă ne luăm după ce spune lumea, eu ştiu dacă e bine ca justiţia să facă ce zice lumea? Lumea reacţionează emoţional”.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, REACŢIE DURĂ în cazul elevei violate în Vaslui: „Sunt revoltat! Oamenii ăia trebuiau arestaţi”