Ce a apărut pe FACEBOOK-ul lui Ionuţ Gologan, după ce tatăl lui a ANUNŢAT că ÎL ADUCE ACASĂ

Dumitru Gologan, tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia, a aruncat bomba despre fiul său. Acesta a dezvăluit faptul că va lua avionul către Malaezia, dar nu pentru o simplă vizită, ci pentru a-şi lua fiul acasă.

04 iun. 2016, 08:41
Ce a apărut pe FACEBOOK-ul lui Ionuţ Gologan, după ce tatăl lui a ANUNŢAT că ÎL ADUCE ACASĂ

La scurt timp după ce s-a aflat acest lucru, pe pagina lui Ionuţ Gologan au apărut o mulţime de mesaje de felicitări, dar şi numeroase alte comentarii prin care i se ura „La mulţi ani”, căci zilele trecute, românul condamnat la moarte în Malaezia şi-a aniversat ziua de naştere, scrie spynews.ro. „Mulţumesc pentru urări. O să îi transmit lui Ionuţ urările voastre. Sunt mama lui, mulţumesc.”, a scris femeia pe site-ul de socializare.

Citeşte şi Veste URIAŞĂ pentru Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. Nimeni nu se aştepta

A fost condamnat în 2013

Ionuţ Gologan a primit pedeapsa cea mai aspră. A fost prins pe 26 iunie 2012, iar în septembrie-octombrie 2013 a fost condamnat de căre prima instanţă la moarte prin spânzurare.

Citeşte şi Românul condamnat la moarte în Malaezia a râs pentru prima dată după mult timp. Ce se întâmplă cu Ionuţ Gologan

La data de 31 octombrie 2013, decizia instanţei a fost atacată cu apel de către avocatul malaezian angajat de statul român. Pe 16 februarie 2015, în urma judecării apelului, Curtea de Apel a menţinut sentinţa iniţială. Apărătorul lui Gologan a atacat cu recurs hotărârea.