Ce bijuterii ţi se potrivesc, în funcţie de forma feţei

Așa cum o tunsoare făcută ca la carte îți poate evidenția trăsăturile feței și alegerea bijuteriilor potrivite poate avea același efect asupra chipului.

RomaniaTV.net
16 ian. 2017, 14:38
Ce bijuterii ţi se potrivesc, în funcţie de forma feţei

Sugestii pentru fața ovală

Dacă te numeri printre persoanele care au această forma feței ovală, te poți numi norocoasă. De ce?Ai proporțiile cele mai echilibrate (obraji rotunjiți, frunte și maxilare înguste), așa că îți stă bine cu aproape orice tip de bijuterie. Optează fără griji pentru coliere scurte, la care poți adăuga pandantive dreptunghiulare ori poartă bijuterii-guler. Cerceii trebuie să fie unii la baza urechii și nu foarte lungi, pentru a nu obține iluzia unui chip și mai lung.

Modele care avantajează fața pătrată

În cazul în care ai fruntea, maxilarele și obrajii de aceeași lățime, înseamnă că fața îți este pătrată. Pentru a-ți mai îndulci trăsăturile, mizează pe colierele și pe cerceii lungi. Colierele lungi cu pandantive ochi sunt o alegere excelentă. Cerceii potriviți sunt cei lungi, cu detalii.

Citeşte şi  Pe care dintre degete preferi să porţi inele? Răspunsul spune multe despre tine, este uimitor

Recomandări pentru fața rotundă

Dacă ai obrajii proeminenți și fruntea la fel de lată ca și maxilarele, cerceii și colierele cu forme geometrice sau care formează un „V” sau un „Y” la baza gâtului sunt bijuteriile care-ți trebuie, pentru că vor da impresia de fața lungă.

Dacă ai fața triunghiulară

Fruntea îți este lată, iar bărbia și maxilarele înguste? Ai nevoie de bijuterii care să-ți mărească vizual bărbia îngustă. Poți să faci asta cu cercei voluminoși și purtând coliere scurte. Cerceii în formă de lacrimă sau de tip candelabru sunt perfecți. Colierele-guler sau cu detalii îndrăznețe sunt opțiuni cu care poți contura frumos o față triunghiulară.

Află ce spun despre tine bijuteriile preferate!