Ce condiție i-a pus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău pentru a-l ierta. De ce nu l-a însoţit la nunta lui Florin Salam

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o dragoste cu năbădăi, plină de certuri și de împăcări. Diva a luat foc după ce afaceristul s-a distrat cu mai multe domnișoare la petrecrea burlacilor organizată pentru Florin Salam înainte de nunta cu Roxana Dobre, dar acum este gata să-l ierte.

06 iun. 2022, 20:58
Ce condiție i-a pus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău pentru a-l ierta. De ce nu l-a însoţit la nunta lui Florin Salam
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o dragoste cu năbădăi, plină de certuri și de împăcări

Ce condiție i-a pus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău pentru a-l ierta. Afaceristul este cel care se întoarce de fiecare dată la femeia fără care nu poate trăi, iar blondina, deşi supărată, îl iartă de fiecare dată.

Scandalul a plecat de la petrecerea burlacilor organizată pentru Florin Salam

Bianca Drăgușanu a mărturisit, la un moment dat, că se consideră o persoană bună și foarte iertătoare, însă pe Gabi Bădălău îl va mai ierta până în momentul în care va înceta să îl mai iubească. Conform SpyNews, Bianca Drăgușanu ar mai fi spus că dacă partenerul ei de viață nu se potolește, este oricând pregătită să pună piciorul în prag și chiar să-i spună „Adio!” pentru totdeauna.

Bianca Drăguşanu a făcut un împrumut bancar. Abia acum s-a aflat ce şi-a cumpărat vedeta

În ceea ce privește nunta anului, a lui Florin Salam cu Roxana Dobre, acolo unde afaceristul a fost prezent, se pare că Gabi Bădălău ar fi invitat-o și pe Bianca Drăgușanu să îl însoțească, însă aceasta a refuzat deoarece a avut un program încărcat în timpul zilei, iar pe seară a preferat să meargă la ziua de naștere a unei prietene. Gurile rele spun însă că Bianca Drăgușanu nu a dorit să participe la nunta celebrului manelist din cauza situației destul de tensionate dintre ea şi Florin Salam.

Ce i-a interzis Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău pentru a accepta împăcarea. Blondina a pus condiţii drastice

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, minivacanţă de împăcare în Dubai

Nu de puține ori, după ce s-au certat pe motive de gelozie, Gabi a împăcat-o pe Bianca Drăgușanu cu o minivacanță în Dubai. S-a întâmplat și în urmă cu câteva luni, când, despărțiți fiind, cei doi s-au întâlnit, întâmplător, într-un club din capitală, acolo unde Bădălău se afla în compania Elenei Băsescu. Blondina l-a ignorat, în timp ce fostul iubit de atunci, acum din nou actualul, nu-și lua ochii de la ea. Finalul a fost însă unul cu happy-end.