Ce fac femeile pe ascuns în timpul partidelor de amor. Foarte puţini bărbaţi îşi dau seama

Multe femei aleg să pretindă că au orgasm când, de fapt, lucrurile nu stau chiar aşa. În urma unui studiu s-a descoperit că 67% dintre femeile heterosexuale care au participat la studiu au recunoscut că au mimat orgasmul, un procent nu tocmai de lăudat, iar 8 din 10 femei nu ajung la orgasm în timpul penetrării. 

01 mart. 2019, 10:30
Ce fac femeile pe ascuns în timpul partidelor de amor. Foarte puţini bărbaţi îşi dau seama

La rândul lor, bărbaţii îşi pun întrebări, mai ales că există un mit cum că femeia dacă nu a avut orgasm, actul sexual nu a fost… ca la carte, scrie csid.ro. Mai mult, unele femei se tem de ideea că în lipsa orgasmului, ele ar putea avea o problemă.

Să presupunem că mimarea orgasmului este un mod mai simplu de a pune capăt partidei de sex, din mai multe motive. Partenerul nu te atrage atât de mult, eşti stresată, epuizată sau poate pur şi simplu te temi că partenerul tău nu mai are răbdare ca tu să ajungi odată pe culmile plăcerii. Oricare ar fi motivul, închide ochii, respiră adânc şi lasă-te complet purtată de val. Tu contezi.

Citeşte şi TOP 9 lucruri pe care bărbaţii le iubesc la femei. Află pe ce loc sunt sânii!

Un al motiv pentru care femeile mimează orgasmul ar putea fi pentru că vor să joace un rol. Vor să fie apreciate de partener, să fie private ca fiind jucăuşe şi sexuale şi, inconştient, se gândesc că vor fi mai exitate să-şi vadă partenerul înnebunit de faptul că au ajuns la orgasm. Dar, din nou, ne lovim de o minciună.

Adevăratul motiv pentru care femeile mimează orgasmul? Ok. Pentru a proteja ego-ul partenerului. Mulţi bărbaţi au tendinţa de a spune despre ei că sunt parteneri excepţionali doar pentru că îşi fac iubitele să ajungă la orgasm. Greşeala majoră a femeilor? Dau curs acestui mit în speranţa că într-o zi se va întâmpla minunea şi laudă masculinitatea partenerilor fără ca ei să fie, de fapt, atât de buni în dormitor precum iubitele fac să pară, scrie csid.ro.


loading...