Ce le-a arătat o profesoară studenţilor i-a marcat pe viaţă: Şi-a scos un prezervativ din vagin şi... VIDEO

Publicat: Miercuri, 25 Martie 2015 18:47 // Actualizat: Miercuri, 25 Martie 2015 19:55 // Sursa: romaniatv.net

Studenţii unei facultăţi de artă au fost şocaţi după ce profesoara lor le-a arătat un clip extrem de controversat în care se afla chiar ea, pe scenă, recurgând la o serie de gesturi explicite şi şocante, mimând actul sexual şi urinând pe scenă.

Foto: Captură video

Tinerii veniţi la cursul de teatru al Universității Regina Maria, din Londra, au avut parte de un moment şocant când profesoara lor, Lauren Barri Holstein, le-a arătat unul dintre proiectele sale artistice recente, potrivit Mirror.

Citeşte şi SODOMA ŞI GOMORA la BOTOŞANI. "Sex între mamă, fiică şi un bărbat"

Astfel, este vorba de piesa de teatru numită "Splat!", unde profesoara de teatru a simulat masturbarea cu un tampon direct pe scenă, s-a zvârcolit goală și a urinat pe podea. Mai mult, ea și-a scos un prezervativ din vagin și l-a umflat. Ulterior, ea și-a introdus un mâner de cuțit între picioare ca apoi să se filmeze goală în timp ce atârna de tavan. Imaginile i-au şocat pe studenţi, mai ales că a fost vorba de boboci.

"Era ireal. Sincer, n-am știut cum să reacționez. Nu cred că o voi mai putea privi în ochi, este foarte ciudat", a declarat unul dintre tineri.

Citeşte şi Poveste adevărată. "Am făcut sex cu vărul meu..."

"Este foarte pasională în expunerea așteptările adânc înrădăcinate ale societății, așa că o să fac abstracție de judecata mea și voi aștepta până o voi cunoaște mai bine ca profesoară", a explicat un alt student, care pare să fi fost încântat de prestaţia actriţei.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
25 mar 19:09
...Studenţii unei facultăţi de artă au fost şocaţi după ce profesoara lor le-a arătat un clip extrem de controversat în … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
25 mar 18:57
...care se afla chiar ea, pe scenă, recurgând la o serie de gesturi explicite şi şocante, mimând actul sexual şi Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
25 mar 18:56
...scenă, recurgând la o serie de gesturi explicite şi şocante, mimând actul sexual şi Citește mai departe… : Ce le-a arătat o profesoară studenţilor i-a marcat pe...
25 mar 18:50
...lt IE 9]>
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H