Ce mai face Lorenna Bobbit, femeia care i-a retezat penisul soţului său în urmă cu zece ani

Femeia devenită celebră după ce i-a retezat organul sexual partenerului ei de la acel moment, John Wayne, a povestit într-un interviu pentru postul de televiziune NBC4 cum i-a schimbat viaţa incidentul care a făcut înconjurul lumii în anul 1993.

30 apr. 2014, 18:44
Ce mai face Lorenna Bobbit, femeia care i-a retezat penisul soţului său în urmă cu zece ani

Lorenna Bobbit, acum în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că regretă accesul de furie care a determinat-o să-şi lase bărbatul fără penis, dar a povestit că îi ajunsese cuţitul la os în urma nenumăratelor abuzuri îndurate din partea fostului soţ, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi Gest şocant! Un rapper şi-a tăiat penisul şi s-a aruncat de la etaj

În ciuda faptului că după incident era convinsă că toţi reprezentanţii sexului puternic se vor feri de ea ca dracul de tămâie, Lorenna a dezvăluit zâmbind că „au fost câţiva bărbaţi care mi-au făcut curte, vă vine să credeţi sau nu”.

Citeşte şi Povestea BĂRBATULUI născut FĂRĂ PENIS, care s-a CULCAT CU peste 100 de femei. Vezi cum a reuşit FOTO

Drept dovadă, Lorenna şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat, cu care este căsătorită de ani buni. Au împreună o fetiţă în vârstă de opt ani, Olivia, iar Lorenna lucrează acum ca agent imobiliar în Gainesville, Virginia.

Citeşte şi Tehnici sexuale PERFECTE pentru bărbaţii cu PENIS MIC. Ştiai de poziţia „URECHI de IEPURE”?

Faima pe care a dobândit-o în urmă cu 21 de ani nu a împiedicat-o să-şi facă o viaţă mai bună, dar popularitatea îi foloseşte şi astăzi pentru a le da o mână de ajutor oamenilor nevoiaşi.