Ce mare s-a făcut fiica lui Garcea din Vacanța Mare! Cu ce se ocupă Ivona Mihăescu, în Marea Britanie

Mugur Mihăescu are o fiică cu care se mândrește cu fiecare ocazie. Și are cu ce se mândri. Ivona a crescut, are 23 de ani, și e o tânără foarte frumoasă și inteligentă.

04 ian. 2023, 22:18

Ce mare s-a făcut fiica lui Garcea din Vacanța Mare! Cu ce se ocupă Ivona Mihăescu, în Marea Britanie

Mugur Mihăescu preferă să fie cât mai discret când vine vorba de viața lui privată. Are o familie pe care o iubește mult și tocmai de aceea vrea să țină cât mai departe de ochii curioșilor. Totuși, cu ocazia Noului An, actorul a postat pe internet o fotografie alături de soția și fiica sa. Cei trei au petrecut Revelionul acasă și au intrat în 2023 cu zâmbetul pe buze și mai uniți ca oricând.

Pe Mugur Mihăescu îl știe o țară întreagă datorită rolului lui Garcea din Vacanța Mare. E obișnuit să fie mai mereu în lumina reflectoarelor, însă nu la fel de obișnuite sunt soția și fiica acestuia. Nu mulți știu că pe soția actorului o cheamă Rodica și că împreună o au pe Ivona, unica lor fiică.

Ivona studiază în Marea Britanie și vrea să se lanseze în lumea afacerilor

Ivona s-a transformat într-o tânără superbă, de 23 de ani, care își face părinții să fie mândri de reușitele sale. A absolvit liceul Gheorghe Lazăr din București, una dintre cele mai bune unități de învățământ, iar la Bacalaureat a avut media 9,95. Ivoana a ales ulterior să plece la facultate în Marea Britanie și să studieze acolo. Nu a ales tot un domeniu artistic precum tatăl ei, ci vrea să își pună pe picioare propria afacere, astfel că a decis să studieze Administrarea Afacerilor la Universitatea din Bath.

Fiica lui Mugur Mihăescu s-a obișnuit rapid cu piesajul londonez și postează mereu pe internet fotografii de acolo. Ivona stă bine și la capitolul dragoste. Are o relație de mai mulți ani cu Vlad și se înțeleg de minune. Fac totul împreună, călătoresc, fac poze superbe și au o mulțime de pasiuni comune.

Ivona are o relație specială și cu părinții ei. Vorbesc mereu la telefon și încearcă să se și vadă cât de des e posibil. Mugur Mihăescu și-a crescut fiica foarte frumos și a dezvăluit că nu i-a interzis niciodată nimic, doar să nu facă rău.

„Nu mi-am crescut fiica dupa o reteta anume. Pur si simplu, am decis impreuna cu sotia mea, Rodica, sa avem incredere totala in ea. Dar, ne-am asigurat, si eu, si maica-sa, ca a primit abc-ul regulilor de viata, alea care incep mereu cu regulile de bun simt, cele pe care le stim toti”, a declarat Mugur Mihaescu.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară. A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici”, a declarat Mugur Mihăescu la Prima TV.