Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorţ. Reghecampf a luat foc când a aflat decizia instanţei

Anamaria Prodan a cerut ca divorțul de Laurenţiu Reghecampf să se desfacă din culpă exclusivă a fostulu ei partener, dar judecătorii au hotărât că este vorba despre o culpă comună. Decizia nu este definitivă, iar impresara poate face apel.

21 nov. 2022, 23:11
Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorţ. Reghecampf a luat foc când a aflat decizia instanţei
Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorţ. Reghecampf a luat foc când a aflat decizia instanţei

Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorţ. Impresara a avut însă câştig de cauză în speţa legată de numele pe care îl va purta după divorţ. Vedeta va păstra numele de Reghecampf, în urma divorțului de antrenorul lui Neftchi Baku, deşi acesta voia ca fosta sa soţie să nu îi mai poarte numele. De asemenea, nici această decizie nu este definitivă. Dacă nu ar fi avut câştig de cauză, impresara trebuia să revină la numele vechi, Dumitrescu, rezultat din prima sa căsătorie, cu Tibi Dumitrescu.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, sedusă de un bărbat celebru din România. „Eşti cel mai bun, eşti incredibil! Te iubesc!” FOTO

Altfel, Reghecampf va achita în contul fiului său, Bebeto, o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Adică, antrenorul român va plăti lunar suma de 1.600 de euro, mai puțin decât suma ce era stipulată în Apel în ordonanța președințială, în valoare de 2.000 euro, dar și mult mai puțin decât banii stabiliți la Fond, in ordonanță, în valoare de 7.000 euro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre scandalul cu Reghecampf. „Niciodată nu m-am gândit că poate să ne fure toată munca de o viață” VIDEO

”Consider că decizia instanței este binevenită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție. De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil. Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.