Ce promisiune i-a făcut Reghe amantei Corina Caciuc: „Nu ne-am ascuns niciodată”

Ce promisiune i-a făcut Reghe amantei Corina Caciuc. Antrenorul Universităţii Craiova trăieşte o poveste de dragoste cu o tânără care urmează să îl facă tată a treia oară. El şi Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorţ, care este unul scandalos.

06 ian. 2022, 08:24
Ce promisiune i-a făcut Reghe amantei Corina Caciuc: „Nu ne-am ascuns niciodată”
Ce promisiune i-a făcut Reghe amantei Corina Caciuc

Ce promisiune i-a făcut Reghe amantei Corina Caciuc. Chiar dacă încă este căsătorit, antrenorul se afişează tot mai des cu acttuala lui iubită. Tânăra de 29 de ani este însărcinată şi urmează să nască la începutul lunii mai.

Citeşte şi: Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, declaraţia care o va înfuria pe Anamaria Prodan la început de an

Ce promisiune i-a făcut Reghe amantei Corina Caciuc

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!

Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru”, a precizat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf încearcă să divorţeze pentru a doua oară. A mai fost căsătorit şi cu Mariana Pfeiffer, cu care are un copil.

Corina Caciuc a vorbit pentru prima oară despre o eventuală nuntă cu Laurenţiu Reghecampf şi recunoaşte că momentul nunţii nu e chiar aproape, prioritar fiind bebeluşul.

Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina Caciuc.

Vrăjitoarea Larisa, ritual pentru Anamaria Prodan şi Reghe

Divorțul celor doi se află acum în „mâinile” uneia dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România. Larisa a postat pe pagina ei de Facebook imagini din timpul unui ritual menit pentru a-l aduce pe Laurențiu Reghecampf înapoi la familia lui. Vrăjitoarea promite că antrenorul se va despărți de Corina Caciuc și se va întoarce la Anamaria Prodan.

Tămăduitoarea Larisa a printat imagini cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, şi le-a pus la lumina unor lumânări aprinse. Mai mult decât atât, a mers și la un cimitir în miez de noapte.


loading...
Partenerii noștri