Ce salariu are Dan Negru la Kanal D și ce bonusuri a primit! Cum s-a lăsat convins „Regele audiențelor” să părăsească Antena 1

Dan Negru a creat un adevărat cutremur pe piața media când a anunțat că va părăsi Antena 1 pentru Kanal D. Acum s-a aflat și ce salariu și beneficii l-au convins pe "Regele audiențelor" să facă această mutare.

27 ian. 2022, 08:46
Ce salariu are Dan Negru la Kanal D și ce bonusuri a primit! Cum s-a lăsat convins „Regele audiențelor” să părăsească Antena 1

Dan Negru a anunțat că părăsește Antena 1 după mai bine de 20 de ani, „Regele audiențelor” alegând oferta primită de șefii turci de la Kanal D.

Celebrul prezentator a început negocierile cu patronii de la Kanal  la începutul lunii decembrie, iar în final, a obținut ce și-a dorit.

Dan Negru explică plecarea de la Antena 1 la Kanal D. „Un coleg de la Pro TV mi-a spus salariul lui era de vreo trei ori mai mare ca al meu!”

Dan Negru a semnat un contract mult mai avantajos cu Kanal D, chiar în primele zile ale anului. Concret, „Regele audiențelor” va primi la Kanal D un salariu de 25.000 de euro pe lună și va beneficia și de ședințe la SPA, abonament la clinică medicală și mașină personală, notează CANCAN.

Șefii de la Kanal D sunt dispuși să facă orice pentru a-i face pe plac noii vedete a postului, așa că i-au oferit lui Dan Negru o grilă variată de programe,

Dan Negru va ajunge, în curând, la noul lui sediu, pentru a stabili exact ce emisiuni va prezenta la Kanal D. Prezentatorul care aproape l-a convins la un moment dat pe Mihai Gâdea cu propunerea de a trece la Antena 3, va începe noua emisiune la Kanal D la începutul lunii martie.

Dan Negru a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, după ce presa a alocat mult spațiu plecării lui de la Antenă către Kanal D.

”Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic!!!

E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal D, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televizunii, asta e normalitatea.

Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțumindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut mulți oameni cărora n-am apucat să le spunem că-i prețuim cât trăiau… Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordăchescu…

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru «Legendele». A fost o vreme șeful divertismentului în TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decât povara urii!”, a fost mesajul emoționant al lui Dan Negru.

Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D. Ce mesaj are pentru şefii de la Antena 1

Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D. Prezentatorul TV susţine că este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D.

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune.Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru, conform Kanal D.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Dezvăluiri din culise: ce emisiuni va face la Kanald D

„Kanal D își îmbogățește echipa cu unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experiență de peste 20 de ani în media, prezentator, dar și scenarist și realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă și reinventându-se în permanență, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D”, transmite postul TV.