Ce studii are Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, şi cu ce se ocupă acum

Ce studii are Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Tânăra în vârstă de 29 de ani care ar fi gravidă cu antrenorul FC Craiovei este în centrul unui scandal monstru, după ce Reghe a anunţat că divorţează de Anamaria Prodan.

18 oct. 2021, 16:38
Ce studii are Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, şi cu ce se ocupă acum
Ce studii are Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Ce studii are Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Familia Anamariei Prodan este în centrul atenţiei, după anunţul divorţului făcut de Reghe în urmă cu câteva zile.

Ce studii are Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul FC Craiovei este îndrăgostit lulea de Corina Bilcon, o tânără pe care ar fi cunoscut-o în Dubai, pe vremea când antrena acolo. Cei doi ar locui împreună, la Craiova, şi mai mult decât atât, ar aştepta un copil împreună.

Prea multe informaţii nu se cunosc despre amanta lui Reghe, se ştie că are 29 de ani şi că este originară din Deva.

Citeşte şi: Bombă în scandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Ce spune legea americană după care se va judeca divorțul, cum se împarte averea

Conform informațiilor apărute în presă, bruneta care i-a furat inima lui Laurențiu Reghecampf are 29 de ani și este originară din Deva. Ea ar deţine un salon de înfrumuseţare în Bucureşti, care ar avea încasări consistente.

De asemenea, aceasta ar fi directoarea unei companii care derulează afaceri între China și România. Corina a absolvit Facultatea de Management pe care a început-o în Dubai și mai apoi s-a transferat în România. De asemenea, bruneta are și un master în afaceri la Cambridge, scrie Redacţia.ro.

Anamaria Prodan a acceptat divorţul de Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut publică decizia în ceea ce privește mariajul cu Laurenţiu Reghecampf. Sexy-impresara a acceptat divorţul şi anunţă că-l iartă pe soţul său și îl așteaptă să revină în sânul familiei, acolo unde a cunoscut „adevărata fericire” și a atins „culmile succesului”. Totuşi, acceptă orice decizie va lua acesta!

Tatal copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga in universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam si le îndreptam, nu putem evolua.

Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici in felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet sa se înalte! O sa-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui sa poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca in aceasta viața, acest suflet minunat al lui LAURENTIU sa cunoasca adevarata fericire, alături de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului.

Sufletele familiei noastre sunt fabuloase si mereu au tins spre absolut! S-au ferit sa fie vulnerabile sa involueze si sa alunece in lumea obscura. Este foarte greu sa rămâi in varf dacă te bate vântul si te arunca dintr-o parte in alta!

Tocmai de aceea, noi am stat strâns uniți mana in mana mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat sa ne iertam si sa ne ajutam necondiționat. Sunt mândra ca una dintre cele mai grele lecții ale vietii am trecut-o cu brio si am ajuns la nivelul la care o predau si o stăpânesc perfect!”, a scris Anamamaria Prodan. (Citeşte AICI mai multe detalii)


loading...