Ce studii are, de fapt, Jador. A surprins pe toată lumea când a arătat diploma de absolvire

Jador e, în momentul de față, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. A devenit cunoscut publicului după participarea la "Puterea Dragostei" și mai apoi la "Survivor".

19 ian. 2022, 18:31
Ce studii are, de fapt, Jador. A surprins pe toată lumea când a arătat diploma de absolvire

Jador nu a fost un simplu concurent la „Survivor”, ci chiar a ajuns în topul preferințelor telespectatorilor. De asemenea, artistul a ajuns și pe primul loc în trending pe Youtube.

Desigur, ca orice persoană cunoscută, Jador și-a atras și numeroase antipatii. Au fost mulți care l-au subestimat și l-au criticat ba pentru stilul de muzică ales, ba pentru felul lui de-a fi. Cântărețul le-a dat tuturor răutăcioșilor peste nas când și-a postat pe rețelele sociale diploma de absolvire.

Nu mulți știau, însă da, Jador e de profesie economist. A absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice. La un moment dat își anunțase fanii că vrea să facă și masterul.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, spunea cântăreţul în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare.

Jador și-a dorit foarte mult ca, pe lângă muzică, să aibă un plan B, astfel că economia este asul său din mânecă. Vine dintr-o familie modestă, a fost nevoit să muncească de mic pentru a-și ajuta familia. Și, în ciuda greutăților întâmpinate, artistul s-a concentrat și pe studii.

Câţi bani cere Jador pe o oră de cântat

Jador este foarte solicitat la evenimentele private. Prin urmare, tarifele încasate de artist nu sunt deloc mici.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” reușește să câștige sume considerabile, mai ales dacă luăm în calcul şi bacşişurile. Odată cu aparițiile sale mai dese în cadrul unor reality show-uri, popularitatea sa a luat-o pe un trend ascendent.

Astfel, a reuşit să câștige diferite contracte de imagine, iar tarifele percepute la spectacole sau la evenimente private au crescut considerabil.

Înainte de pandemie, Jador încasa lunar aproximativ 50.000 de euro din concerte și dedicații, potrivit voceabanilor.ro. Apoi, odată cu lansarea mai multor piese, Jador a reușit să se mențină, pentru o perioadă, pe locul 1 în Trending, pe YouTube.

Artistul a profitat de această ascensiune și a semnat un super contract cu reality show-ul Survivor de la Kanal D. Artistul ar fi încasat câte 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, mai precizează sursa citată.

Tariful perceput de Jador la evenimentele publice sau private a crescut direct proporţional cu popularitatea lui. Astfel, dacă înainte cânta 45 de minute pentru 1.500 de euro, acum minimul ar fi undeva la 4.000 de euro. Desigur, tariful poate ajunge chiar şi la 6.000 de euro, în funcție de locație și de solicitările pe care le are.