Ce tatuaj misterios ascunde Corina Caciuc. Detaliul s-a observat la botezul fiului său, Liam

Actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, a ținut foarte bine ascuns un mic detaliu. Aceasta a dezvăluit la botezul fiului ce tatuaj are pe piept.

27 sept. 2022, 09:17

Corina Caciuc a avut alături de Laurențiu Reghecampf mai multe apariții publice, dar abia acum s-a observat că are pe piept un tatuaj. Până acum, acesta nu a fost vizibil pentru că tânăra nu a lăsat vreodată să iasă în evidență acest detaliu.

Cu ocazia botezului micuțului Liam, Coriina s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, cu umerii goi, astfel tatuajul putând fi observat. Iubita lui Reghecampf are în partea stângă a pieptului un tatuaj în formă de inimioară, aproape minuscul.

Tatuajul a putut fi observat, bruneta purtând o rochie neagră, lungă, de satin, cu umerii la vedere. Dimensiunea extrem de mică a tatuajului îl face, totuși, destul de dificil de sesizat și e nevoie de o atenție deosebită pentru asta.

Corina Caciuc nu pare adepta tatuajelor, inimioara de pe piept fiind singurul pe care pare să-l aibă, ceea ce înseamnă că are o semnificație aparte pentru ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Citește și: Ce dedicație specială a primit Reghecampf de la Corina Caciuc. Aluzie directă la bătaia cu Anamaria Prodan!

Laurențiu Reghecampf, tatuaj cu numele încă actualei soții

Față de actuala iubită, Laurențiu Reghecampf are mai multe tatuaje, unul dintre ele fiind chiar cu numele Aneimaria Prodan. Chiar dacă nu mai sunt împreună, antrenorul a declarat că nu are de gând să își șteargă nici un tatuaj.

Acesta declara în urmă cu ceva timp că își dorește să își tatueze și numele fiului cel mic, Liam, al cărui botez a avut loc acum două zile. La petrecere au fost invitați prieteni, rude, familia și apropiați, banii nefiind o problemă pentru cei doi.

Citește și: Apariţie surpriză la botezul micuţului Liam. Reghe şi Corina nu se aşteptau să vină

 

Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf
Astfel, direct din vacanța în Turcia în care se află alături de fiica sa Sarah, Anamaria Prodan a publicat o fotografie cu noul său tatuaj. Impresarul a ales să-și tatueze un vultur imens pe spate, în locul lui Laurențiu Reghecampf.

”La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, spunea Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

De partea cealaltă, Laurențiu Reghecampf și-a scris numele Anamariei Prodan pe mână, însă a declarat că nu se gândește, cel puțin pentru moment să-l șteargă.

”Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a spus Laurențiu Reghecampf