Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis în prima zi de şcoală. Gestul inedit faţă de elevi al Primei Doamne FOTO / VIDEO

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, a fost prezentă, luni, 5 septembrie, la ceremonia de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unde a reuşit să atragă toate privirile.

05 sept. 2022, 14:19

Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis în prima zi de şcoală. Prima doamnă a României ales să poarte o ținută simplă, mai precis rochie neagră, elegantă, deasupra genunchilor. Soţia lui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză şi a preluat ca dirigintă o nouă generație cu ocazia începerii anului școlar 2022-2023.

Mesajul lui Klaus Iohannis către elevi la începerea anului şcolar. „De aceea am lansat viziunea strategică România Educată” VIDEO

„Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune. Cu asta ne hrănim. Asta ne ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Pentru că dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul școlii și în mijlocul nostru, înseamnă că vom progresa”, a declarat Carmen Iohannis, potrivit Antena 3.

Carmen Iohannis s-a aflat în fața elevilor alături de directorul colegiului, de reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și de doi preoți. Soția președintelui României a făcut fotografii împreună cu elevii săi, cu care a vorbit în timpul festivității în limba engleză! Elevii s-au declarat fericiți că vor avea o astfel de dirigintă. „Am auzit doar lucruri bune despre ea și sunt sigură că va fi cea mai bună dirigintă”, a transmis una dintre eleve.

Carmen Iohannis a realizat celebra fotografie de început de an, cu toți elevii săi, tradiție ce se respectă la fiecare început de an şcolar.