Ce vor, de fapt, femeile în pat

Departe de noi gândul de a da lecții prețioase reprezentanților sexului tare în materie de amor. Am întrebat un specialist în planificare familială și câteva femei și îți spunem la ce concluzii am ajuns.

RomaniaTV.net
25 iul. 2016, 12:53
Ce vor, de fapt, femeile în pat

Suntem diferiți și asta e bine, dar când vine vorba despre partide de sex, atât bărbații, cât și femeile au nevoie de „încurajări”, pentru a îndeplini dorințele intime ale partenerului/partenerei.

Preludiu, obligatoriu!

Dacă bărbaţii pot începe „alergarea” în câteva secunde, femeile au nevoie de „încălzire”. Nu sări peste preludiu! Ca să o aduci pe culmile plăcerii, explorează-i cu buzele sânii, urechile şi gâtul, asta în timp ce o dezbraci uşor.

Nu te grăbi spre zonele cele mai intime, lasă asta la sfârşitul preludiului, va fi mai excitant aşa. Nu subestima puterea sărutului! Joacă-te încet cu buzele ei, sărutul îi creşte dorinţa, o incită şi o face să te dorească şi mai mult.

Citeşte şi  Incidente jenante în timpul unei partide de sex

Experimentează poziții și gesturi noi

În timp, un cuplu se rezumă la câteva poziţii, preferate de ambii parteneri, fără să mai încerce şi altele. În timpul unui act sexual, cele mai multe femei tind să schimbe poziţiile foarte des. De ce? Pentru că le permit să simtă senzaţii noi. Şi pentru ca starea de excitaţie a femeii să fie maximă, joacă-te cu mişcări lente, pe care să le alternezi cu unele rapide.

Ia-o prin surprindere!Chiar dacă în casă femeilor le place să deţină controlul, în aşternut ele adoră să fie dominate. Şi nu uita că ele sunt înnebunite să audă cuvinte pasionale atunci când fac dragoste. Iar când se apropie de orgasm, îşi doresc şi mai mult să li se spună că sunt frumoase şi dorite.

Lasăți-vă purtați de imaginație

Este ştiut faptul că într-un cuplu se instalează monotonia şi pe plan intim. Aşa că nu uitaţi să vă condimentaţi din când în când viaţa amoroasă. Găsiţi alte locuri unde să faceţi dragoste şi îndeplineşte-i, pe cât posibil, fanteziile sexuale. Întreab-o ce-şi doreşte în pat! Dacă îţi dă de înţeles că ar vrea să folosiţi jucării sexuale, fă-i pe plac! Şi îţi va întoarce înzecit momentele de plăcere pe care i le oferi tu.

Iată ce vor bărbații în pat: 6 lucruri neștiute!


loading...
Partenerii noștri