Cea mai bătrână mama din România, Adriana Iliescu, în pragul disperarii, îngheaţă în casă FOTO

Adriana Iliescu (77 ani) a petrecut Revelionul acasa, impreuna cu fiica sa, Eliza, insa cele doua nu au avut parte de cele mai bune momente, caci au fost la un pas sa inghete in casa.

RomaniaTV.net
07 ian. 2016, 09:54
Cea mai bătrână mama din România, Adriana Iliescu, în pragul disperarii, îngheaţă în casă FOTO

Adriana Iliescu a intampinat probleme din cauza situatiei de la RADET Bucuresti, scrie cancan.ro. Inca din 31 decembrie 2015, in Drumul Taberei, oamenii au fost nevoiti sa suporte frigul, caci a fost oprita furnizarea caldurii.

Printre persoanele care au avut de suferit se numara si cea mai batrana mama din Romania si fiica sa.

Citeşte şi Ce condiţii dure i-a pus Adriana Iliescu fiicei ei. „Testamentul” lăsat Elizei. „Nu ai voie să….”

Fortate de imprejurari, cele doua au trebuit sa improvizeze solutii pentru a rezolva aceasta problema. Asadar, dupa cateva zile in care au suportat frigul cu o haina in plus, Adriana Iliescu a apelat la calorifere electrice. Sta, insa, cu inima cat un purice in asteptarea facturii la curent, care va fi cu siguranta de cateva sute de lei.

„Ne-am incalzit cu aeroterma si cu resoul electric, a fost greu, dar am stat cum am putut. Pentru toata lumea din Drumul Taberei a fost asa. O sa platim si factura la caldura, probabil o sa vina mai mult, dar asa s-a intamplat cu toti cei care locuiesc in zonele afectate.”, a declarat Adriana Iliescu. 

Femeia a povestit si cum a sarbatorit Craciunul, dar si ce cadouri a primit Eliza in aceasta perioada. „Mosul a venit cu cadouri de sfantul Nicolae. Jucarii, dulciuri, i-a adus si banuti, asa e legenda, sa vina cu de toate…”, a mai spus Adriana Iliescu.