Cea mai tare telenovelă din showbiz. I-a furat iubita celui mai bun prieten, iar acum a lăsat-o însărcinată

Încurcate mai sunt iţele iubirii printre tinerii de bani gata care se învârt în lumea mondenă. După ce i-a furat iubita celui mai bun prieten şi a devenit astfel protagonistul unei adevărate telenovele, unul dintre cei mai cunoscuţi „Don Juani” ai Capitalei se pregăteşte să devină tătic.

09 mai 2018, 07:26
Cea mai tare telenovelă din showbiz. I-a furat iubita celui mai bun prieten, iar acum a lăsat-o însărcinată

Bogdan Nemţeanu, cunoscut ca unul dintre amicii fraţilor Adrian şi Marius Turcu, fiii lui Vasile Turcu, regretatul acţionar al clubului Dinamo, nu s-a mulţumit doar să-i fure iubita prietelui Alin, scrie spynews.ro. După ce a reuşit această „performanţă”, „Bi” s-a pus serios pe treabă şi a lăsat-o gravidă pe Roxana.

Citeşte şi Rita Mureşan, momente de sinceritate. „Fiica mea mi-a zis să mă opresc, că sunt penibilă”

Conform unor surse bine informate, tânăra se află în cea de-a patra lună de sarcină, iar Bogdan Nemţeanu, cel care s-a iubit şi cu o cunoscută prezentatoare de televiziune, nu le-a ascuns amicilor săi că urmează să devină tătic.

„Bi se comportă ca un adevărat domn cu Roxana. Are grijă de ea, îi face toate poftele… Ce să mai, chiar se pregăteşte serios să devină tată”, a mărturisit o sursă de încredere.

Ba mai mult, precum un adevărat bărbat responsabil, Bogdan Nemţeanu a anulat vacanţa pe care, împreună cu iubita sa, o avea programată în Grecia. Motivul? Tânărul „Don Juan” a observat că Roxănica are greţuri şi a decis că este mai bine ca aceasta să nu fie supusă unei deplasări care îi putea accentua starea de rău.

Între timp, Roxana a intrat într-un program special dedicat femeilor însărcinate.Viitoarea mămică s-a lăsat pe mâinile lui Alexander Florescu, cel care este cunoscut drept antrenorul vedetelor.