Cei trei tineri acuzaţi de viol şi complicitate la viol la Timişoara au fost arestaţi

Cei trei tineri din Timişoara reţinuţi pentru viol şi complicitate la viol, după ce o tânără de 18 ani a reclamat la Poliţie că a fost violată, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, a decis Judecătoria Timişoara.

04 aug. 2015, 16:47
Cei trei tineri acuzaţi de viol şi complicitate la viol la Timişoara au fost arestaţi

Cei trei tineri au fost duși, marți dimineață, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara acolo unde au fost audiați. Procurorul de caz a decis apoi să-i prezinte pe toți trei magistraților cu propunere de arestare preventivă. Unul dintre ei este acuzat de viol, iar ceilalți doi de complicitate, scrie tion.ro.

Citeşte şi: Iniţiatorul violului în grup din Timiş, SMS-uri agramate către victimă. FOTO

Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată la Tribunalul Timiş.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, la data de 04.08.2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Ciocîrlie Cristian Constantin Iosif, Oprea Darius-Ionuţ şi Burz Denis-Tobias, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, respectiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la viol”, transmit reprezentanții Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timişoara.

Cei trei au fost reținuți după ce o tânără de 18 ani, iubita unuia dintre tineri, l-a acuzat pe un dintre ei că ar fi violat-o, iar pe ceilalți doi că ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu agresorul.

Citeşte şi: Studenta la Drept, violată de trei tineri pe un câmp, mărturii uluitoare: I-am spus că nu vreau şi-l voi muşca

Fata a mers inițial pe câmpul de la ieșirea din oraș, în Calea Aradului, însoțită de patru băieți. Cu doi dintre ei a fost de acord să întrețină relații sexuale în grup, însă pe al treilea l-ar fi refuzat. Atunci, povestește ea, a fost agresată și obligată să facă sex și cu cel de-al treilea.

„În fapt, din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că în noaptea de 02/03.08.2015, după ora 24:00, prin folosirea de ameninţări şi agresiuni, ei ar fi determinat o tânără de 18 ani din Timişoara să întreţină relaţii sexuale cu un alt tânăr împotriva voinţei sale, fapt care i-ar fi cauzat acesteia vătămări care necesită pentru vindecare 7 zile de îngrijiri medicale”, mai spun reprezentanții Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timişoara.

La câteva ore după agresiune fata a mers la poliție, unde a depus plângere.

Citeşte şi: Cine a pornit revolta naţională în cazul violului de la Vaslui. Cine a lansat expresia de „Sex-surpriză”

Cei trei tineri, care au vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în arestul IPJ Timiş.