Cel mai fierbinte clip al anului! Connect-R, în ipostaze deocheate alături de Raluka: „Nu am devenit vreun guru sau vreun pustnic budist!”

De dragul actului artistic, Connect-R a acceptat provocarea regizorului Cristi Roman și a filmat scene extrem de intime alături de Raluka. Cei doi artiști vor să dea lovitura cu piesa "Lasă-mă să te...", care va apărea pe YouTube, în data de 3 martie.

02 mart. 2023, 22:54
Cel mai fierbinte clip al anului! Connect-R, în ipostaze deocheate alături de Raluka: „Nu am devenit vreun guru sau vreun pustnic budist!”

Connect-R a început anul în forță și le-a pregătit fanilor săi o surpriză muzicală. Artistul va lansa o piesă împreună cu Raluka, mai ales că se împlinesc 10 ani de când a colaborat cu frumoasa cântăreață.

Citiți și: Connect-R a dezvăluit cum a scăpat de depresie şi anxietate: „Trebuie avut grijă la triada stomac-minte-suflet”

Celebrul artistut a oferit un interviu pentru click.ro, unde a mărturisit că videoclipul piesei „Lasă-mă să te…”, este extrem de fierbinte.

Connect-R: „Există o chimie între noi doi!”

„În primul rând, se împlinesc 10 ani de când am colaborat cu Raluka, prima oară. Pentru că am lansat „Aroma”, atunci. Am vrut să facem o readucere aminte pentru generația tânără, că Raluka are ștate vechi în industria muzicală. În mainstream, „Aroma” e un evergreen. Aroma – „Sabor a Mí”, cum e acel cântec spaniol-, care se potrivește cu contextul de dragoste, în care noi vorbim despre atingeri, despre piele. Da, avem un videoclip foarte fierbinte.

Poate mulți vor considera că e mult prea îndrăzneț. Dar noi nu am făcut altceva decât să servim, odată, textul și starea piesei, și, bineînțeles, indicațiile regizorale ale lui Cristi Roman. Nu mi-a fost greu deloc să filmez, pentru că există o chimie între noi doi, ca artiști. Ne știm de foarte mult timp

Evident, clipul ăsta vine să spună că nu am devenit vreun guru, vreun pustnic budist sau mai știu eu ce. Sunt un om la fel de lumesc. Mă lupt cu aceleași… nu le-aș spune „probleme”. Mă bucur de aceeași viață. Evident, motivațiile fiind diferite..”, a spus Connect-R.

De asemenea, celebrul cântăreț a avut un mesaj pentru cei care se vor gândi că între el și Raluka ar putea fi mai mult decât o prietenie.

„Da, să nu meargă mai departe cu gândul. Între mine și Raluka nu e decât o dragoste total platonică, o prietenie și o conexiune artistică. Poate cea mai mare pe care am avut-o, vreodată, cu un artist român”, a precizat artistul.

Citiți și: FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2022 LIVE VIDEO A1. Connect-R şi SHIFT, moment cu o mare încărcătură emoţională în marea finală