Celebru interlop, mort de supradoză în închisoare. Era unul dintre cei mai periculoși cuțitari și mâna dreaptă a mafiotului Sandu Geamănu

Un interlop român și-a găsit sfârșitul în închisoare, din cauza unei supradoze. Era unul dintre cei mai periculoși cuțitari din lumea interlopă.

10 ian. 2023, 09:55
Celebru interlop, mort de supradoză în închisoare. Era unul dintre cei mai periculoși cuțitari și mâna dreaptă a mafiotului Sandu Geamănu

Bărbatul era cunoscut ca fiind omul de bază al temutului lider interlop Sandu Geamănu. A murit în mod neașteptat, în spatele gratiilor, în urma unei supradoze cu steroizi.

Se numea Vasile Nicolae Marian, iar apropiații îi spuneau Nicos. Originar din zona Giulești, era unul dintre cei mai temuți interlopi din Capitală, care își înjunghia victimele.

Citește și Cordunenii şi complicii lor, Şpac şi Marian Box, îşi speriau rivalii cu arbalete. Ce au mai găsit anchetatorii la percheziţiile din casele temuţilor interlopi

Liderul interlop Gabriel Bera i-a căzut, la un moment dat, victimă lui Nicos. S-a întâmplat la începutul anilor 2000, în toaleta unui restaurant din cartierul studențesc Regie, după un schimb de replici dur care a avut loc între cei doi.

Cum s-a petrecut incidentul

Nicos era la masă cu doi bărbați, printre care și Beros. La un moment dat, acesta din urmă s-a dus la toaletă, iar Nicos l-a însoțit și i-a înfipt un briceag în zona gâtului. Martorul la această situație a fost lăutarul Octavian Francezu, care a mărturisit că a rămas cu sechele după ce a asistat la acea scenă parcă desprinsă din filmele de groază.

Citește și Interlopul Fane Căpăţână, arestat pentru 30 de zile. S-a dat drept poliţist şi a furat un portofel cu 2.500 lei de la srilankez

Nu a fost singurul incident în care a fost implicat Nicos. Și fostul boxer Bebe Mânzu i-a fost victimă în penitenciar, unde Bebe a ajuns după ce omorâse un om în bătaie. Cei doi au intrat în conflict, iar apoi Nicos l-a înjunghiat pe fostul sportiv în zona inimii. Chiar dacă intenția a fost să-l omoare, bărbatul a reușit să supraviețuiască.

Interlopul Nicos a avut o viață plină de incidente. Cu ani în urmă, a ajuns în arest în Grecia și a fost închis în aceeași cameră cu un bărbat pe care chiar el îl turnase. Deținutul i-a înfipt un cuțit în abdomen și i-a provocat o rană gravă. Ulterior, bărbatul a ajuns în România, dar a sfârșit după gratii, în urma unui atac de cord.