Celebrul bucătar Gheorg şi soţia lui au ajuns la poliţie. S-au luat la harţă cu doi angajaţi ai OPC

George Vitan-cunoscut sub numele de Gheorg-şi soţia acestuia au fost implicaţi într-un scandal monstru.

21 iul. 2014, 14:25

Potrivit primelor informaţii, în jurul orelor 13:00, doi angajaţi de la Protecţia Consumatorului a descins în control în cofetăria deţinută de familia George şi Mirela Vitan, în localitatea 1 Decembrie, din Ilfov, scrie spynews.ro. Soţia cunoscutului bucătar le-a cerut acestora să se legitimeze, având impresia că este vorba de doi escroci.

Citeşte şi Andreea Bălan a fost la un pas să se „păruiască” cu Alexandra Pavel, AMANTA lui KEO

În momentul în care bărbaţi s-au legitimat, femeia a tras actul de identitate al unuia dintre ei şi în scurt timp a izbucnit un conflict verbal transformat în doar câteva clipe într-un partidă de înjurături şi îmbrânceli.  Angajaţii  bucătarului au intervenit imediat iar femeia a apăsat butonul de panică.

Într-un final toţi cei implicaţi au ajuns la sediul poliţiei din localitate.

Citeşte şi Falşii inspectori OPC tâlhăresc patronii magazinelor din Bucureşti VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ

„Unul dintre ei mi-a înmânat o legitimaţie, iar eu i-am spus să mă aştepte, ca să îi aduc ochelarii. După ce m-am uitat peste ea, am propus să facem o copie a legitimaţiei, moment în care unul dintre ei s-a arătat extrem de deranjat. A venit după mine, m-a prins pe scări de mâini, a început să tragă legitimaţia. În acea clipă, am crezut că este infractor şi nicidecum comisar ANPPC. De aici a început calvarul. Am avut noroc se aflau prin apropiere şi alţi angajaţi”, a povestit soţia bucătarului.

Anchetatorii au stabilit că cea care a sunat la 112 a fost chiar soţia vestitului bucătar. ” La poliţie s-au prezentat toate persoanele implicate în incident. Femeia a depus o plângere pentru agresiune, iar cei doi angajaţi de la Protecţia Consumatorului au făcut o sesizare pentru ultraj şi furt”, au declarat surse din cadrul Poliţiei Ilfov.