Cerere în căsătorie cu cătuşe şi mascaţi. Incredibil cum a fost cerută o gorjeancă de prietenul poliţist FOTO

Un tânăr polițist din județul Gorj și-a emoționat iubita până la lacrimi, în cea mai importantă zi din viața lor, de până acum.

10 nov. 2018, 13:26

Elvis Găvănescu a regizat, împreună cu părinții lui și ai logodnicei, o cerere în căsătorie inedită, scrie gorjeanul.ro.

În timp ce se aflau la o petrecere, în restaurant au intrat mascații, care l-au pus la pământ pe Elvis și l-au „încătușat”, Dănuța izbucnind în plâns. Ajuns în fața ei, în genunchi, tânărul a scos inelul de logodnă și a formulat cererea în căsătorie, răspunsul fiind unul pozitiv, cum era de așteptat.

Citeşte şi Brigitte Sfăt, ANUNŢ INCREDIBIL după doar câteva luni de relaţie cu Cornel Oană. Lovitură DE TEATRU

Elvis Găvănescu și Dănuța Hortopan trăiesc o superbă poveste de dragoste care a început în urmă cu un an și jumătate. El este polițist într-o comună din județul Gorj, iar ea este studentă la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale. Au trăit clipe fericite împreună, însă de departe un moment de neuitat este cererea în căsătorie.

Pe 2 noiembrie 2018, cei doi îndrăgostiți se aflau la un restaurant din municipiul Târgu-Jiu, unde sărbătoreau o zi de naștere. Totul decurgea normal, petrecerea era în toi, atmosfera fiind animată de către îndrăgiții artiști Olguța Berbec și Remus Novac, alături de formația lui. 

La un moment dat, „mascații” au pătruns în incintă, imobilizându-l pe Elvis și „punându-i cătușele”. Toată scena se derula sub privirile înspăimântate ale Dănuței, care nu înțelegea cu ce greșise iubitul ei, cu atât mai mult cu cât acesta este polițist și este un tânăr model. În scurt timp, tatăl băiatului, polițist la rândul său, s-a apropiat de Dănuța oferindu-i un superb buchet de trandafiri.

Elvis a ajuns lângă iubita lui, s-a pus în genunchi și i-a oferit inelul de logodnă. Deși era extrem de emoționată, Dănuța a spus cel mai frumos DA!

„A fi părinte înseamnă să îți iubeşti copilul mai mult decât te-ai iubit pe tine vreodată, să îi fi mereu alături și să trăiești împreună cu el toate emoțiile. Am avut bucuria de a trăi