CES 2015. Bărbaţii pot oferi de acum orgasm garantat partenerelor cu smartwatch-ul

CES 2015. OhMiBod, o companie producătoare de jucării sexuale, a creat o aplicație care, odată instalată pe smartwatch, poate controla vibratorul partenerei, indiferent de distanța la care se află.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 13:11
CES 2015. Bărbaţii pot oferi de acum orgasm garantat partenerelor cu smartwatch-ul

CES 2015. Popularizarea dispozitivelor purtabile a adus cu ea și o multitudine de noi posibilități, scrie playtech.ro. Una dintre ele, este cea a folosirii smartwatch-urilor pentru a controla o jucărie sexuală. Printr-o singură apăsare veți putea să vă satisfaceți partenera, iar distanța nu va fi o problemă deoarece aplicația va funcționa indiferent de locul unde vă aflați.

Citeşte şi CES 2015. Mini-drone, case „inteligente” şi noi dispozitive purtabile, principalele atracţii ale evenimentului

Aplicația pentru vibratoare se numește OhMiBod Remote și a fost prezentată pentru prima oară anul acesta în Las Vegas, în cadrul CES 2015. Aceasta aparent va fi foarte ușor de folosit, din moment ce va avea câteva moduri preinstalate pe care le puteți accesa. De asemenea, puteți să o personalizați și să controlați manual intensitatea cu care funcționează jucăriile sexuale. Dar cel mai interesant aspect, după cum notează și Mashable, este funcționalitatea „biofeedback”.

Citeşte şi Horoscop sexual: Află cu ce zodie eşti compatibil doar în pat

Astfel, cu ajutorul microfonului inclus în majoritatea smartwatch-urilor, OhMiBod Remote detectează cât de excitat este purtătorul. Acesta transmite informațiile prin internet către dispozitivul celeilalte persoane, iar acesta la rândul său va furniza informațiile vibratorului printr-o conexiune Bluetooth 4.0. Aplicația funcționează chiar și cu lenjeria intimă inteligentă produsă de OhMiBod. Aceasta are un mic buzunar unde un mic vibrator este montat, iar acesta, odată conectat prin Bluetooth, va putea fi controlat prin intermediul OhMiBod Remote. Data de lansare a aplicației nu a fost specificată, dar cei de la OhMiBod au menționat că va coincide cu debutul Apple Watch pe piață.