Chef Florin Dumitrescu a lovit cu capul în figură un concurent, care s-a ales cu „traumatism cranio facial afirmativ, echimoză și edem, contuzie piramidală nazală”

În urmă cu 10 ani, chef Florin Dumitrescu a fost implicat într-un scandal monstru. Juratul de la Chefi la Cuțite a fost acuzat de un tânăr că l-a lovit dur, după ce au făcut schimb de replici acide. La vremea respectivă, Florin Dumitrescu era angajat la postul concurent al Antenei 1, Pro TV.

06 iun. 2023, 10:27
Chef Florin Dumitrescu a lovit cu capul în figură un concurent, care s-a ales cu „traumatism cranio facial afirmativ, echimoză și edem, contuzie piramidală nazală”

Chef Florin Dumitrescu a lovit cu capul în figură un concurent de la emisiunea culinară pe care a prezentat-o cu mult timp în urmă. Pe atunci era angajat al Pro TV.  Debutul unuia dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari chefi din România, Florin Dumitrescu, a fost marcat de o întâmplare care îl urmărește chiar și în prezent. În anul 2013, Florin Dumitrescu era angajat la Pro TV, unde ocupa scaunul de jurat în cadrul emisiunii Master Chef. Nu după mult timp, Florin Dumitrescu a schimbat „registrul” și s-a mutat la Antena 1, rivalul postului de pe Pache Protopescu.

Anii au trecut, iar juratul a ajuns un nume important în istoria emisiunii culinare Chefi la Cuțite. Însă, unul dintre cele mai mari scandaluri din televiziune, în care Florin Dumitrescu a fost protagonist, nu poate fi șters cu buretele.

În urmă cu aproximativ un deceniu, Florin Dumitrescu i-a provocat un traumatism cranio-facial unui concurent de la Master Chef. Totul, după ce Andrei a avut „tupeul” să comenteze la adresa juratului. În acel moment, amândoi s-au dezlănțuit și au început să-și arunce cuvinte grele. Florin Dumitrescu nu s-a mai putut controla și l-a lovit pe tânăr în zona feței.

Bărbatul care l-a înfruntat pe Chef Dumitrescu se numește Georgeo Andrei, este din Timișoara și este astăzi unul dintre cei mai apreciați bucătari din aceastră zonă a țării. În 2013, el a participat la show-ul MasterChef, iar la un moment dat concurenții au filmat pe Bricul Mircea.

Între el și Florin a existat la un moment dat un conflict în urma căruia juratul s-a enervat și l-a lovit cu capul în gură. Momentul a fost difuzat ulterior pe post însă nu în întregime.

Acum, Georgeo Andrei, concurentul care a „încasat-o” de la Florin Dumitrescu este ”profesor de cooking”, are un canal de YouTube unde are o emisiune de gătit și deține numeroase premii la concursuri de gătit. Ba mai mult, bărbatul se auto-intitulează ”Culinary Chef Artist”.

S-a lăsat cu bătaie, din nou, în culisele iUmor. Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor și-ar fi împărțit mai multe lovituri, din cauza unor neînțelegeri

Pe atunci, tânărul mărturisea că nu i s-a făcut dreptate. ”În urma agresiunii nu am primit nici o scuză, iar conform examinării medico-legale, rezultatul este traumatism cranio facial afirmativ, echimoză și edem, contuzie piramidală nazală.(…) În urma unui grav incident ”agresiune”, care m-a pus în imposibilitatea de a demonstra calitățile mele… mă văd obligat să îmi fac dreptate în justiția română în care am foarte mare încredere. Pasiunea mea nu va fi oprită de un nemernic… care va plăti pentru fapta lui”, spunea Georgeo Andrei la vremea respectivă, notează Wowbiz.

Florin Dumitrescu, anunţ neaşteptat după 10 ani de căsnicie cu Cristina. „Este cea mai bună decizie!”

Florin Dumitrescu, anunţ neaşteptat după 10 ani de căsnicie cu Cristina. „10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are Cristina Dumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viață noastră a fost să facem pasul asta. Și totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La mulți ani nouă ? Me love you hard! #10ani #noi2 #lamultiani”, a scris Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Motivul ruşinos pentru care juratul de la „Chefi la cuţite” ar fi fost dat afară

Cei doi susţin că sunt mai fericiți ca niciodată, deşi mulți nu credeau în relația lor. „Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toţi dintre ei s-au despărţit de ceva timp şi noi tot împreună şi după 10 ani parcă şi mai fericiţi! Sănătate să aveţi! Te iubesc, Sima!”, declara acum ceva timp Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic grav al medicilor

Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Deşi nu are propriul restaurant, acesta are, în schimb, câteva localuri preferate în București.