CHEFI LA CUŢITE 2018. Bucătari cu poveşti de eroi, reţete demenţiale şi o nouă amuletă cu super puteri

CHEFI LA CUŢITE 2018. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu și-au ascuțit cuțitele și se tot întrec în diferite probe culinare pentru a pune mâna pe tot felul de amulete prețioase, dar și pentru a selecționa cei mai pricepuți bucătari! Cine va reușit de data aceasta să își demonstreze superioritatea? Se anunță o ediție spectaculoasă, plină de povești delicioase și preparate senzaționale!

21 nov. 2018, 08:44
CHEFI LA CUŢITE 2018. Bucătari cu poveşti de eroi, reţete demenţiale şi o nouă amuletă cu super puteri

CHEFI LA CUŢITE 2018. Cea de-a opta ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a debutat în forță, cu un fost concurent ce a decis să revină la emisiune pentru a demonstra că merită să primească încă o șansă!

CHEFII FAC RIME DE SENZAȚIE

Deși este agent de vânzări, Mugural Moraru pare să se descurce de minune gătind rețeta sa de piept de rață cu piure de dovlecel și sos de vin!

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE 2018. O nouă amuletă va da peste cap strategiile chefilor. „Trebuie să vă luptaţi până la sânge”

„Rața a făcut mac-mac, pușca a făcut pac-pac…și pasărea a decedat”, au glumit chefii în timp ce degustau din preparat.

„Anul ăsta ai dat-o în bară, rața ta parcă zboară”, a dat Scărlătescu verdictul, în rime!

Pentru preparatul pregătit corect, concurentul a mers mai departe în concurs!

O NOUĂ BĂTĂLIE PENTRU O AMULETĂ PREȚIOASĂ!

Amuleta anunțată de frumoasa Gina Pistol este una cu adevărat prețioasă, fiindcă anunță un avantaj de zile mari: acela de a schimba un concurent din echipa lor, cu un altul dintr-o echipă adversă, pe parcursul battle-urilor! Auzind ce beneficiu aduce, cei trei chefi au și început să se entuziasmeze și să se jubileze la gândul victoriei!

De data aceasta, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” trebuie să gătească ceva pe bază de…umpluturi!

Bontea a decis să facă o rețetă de Cannoli, un desert sicilian destul de greu de realizat într-un timp atât de scurt. Florin Dumitrescu a ales să facă cannelloni cu spanac, în timp ce Scărlătescu a ales o rețetă de vinete umplute cu carne!

La final, după degustare, Chef Loredana Filip a decis: rețeta lui Bontea este cea mai bună! E clar, Chef Sorin e un adevărat colecționar de amulete!

CADOURI INCREDIBILE PENTRU CEI TREI CHEFI

Andreea Durko Liptak are 32 de ani, este din Arad și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să își demonstreze talentul culinar! Concurenta a venit și cu niște super cadouri personalitate pentru cei trei chefi. Jurații au primit câte o cană cu mesaj special, de suflet. Chiar dacă nu a mers mai departe, apariția a fost una de senzație!