Cinci fetiţe au rămas orfane după ce mama lor a murit de Covid, poveste dramatică. „Ne-a trimis un sărut când avea masca aia pe faţă”

În Statele Unite, cinci fete au rămas orfane după ce mama lor, care le creştea singură, a murit de Covid. Cu câteva zile înainte de tragedie, femeia le-a transmis un mesaj emoţionant.

28 ian. 2021, 08:41
Cinci fetiţe au rămas orfane după ce mama lor a murit de Covid, poveste dramatică. „Ne-a trimis un sărut când avea masca aia pe faţă”

Jasmine Trujillo, o mamă singură de 33 de ani din California, a murit de Covid la doar câteva zile după ce a vorbit ultima oară cu cele cinci fiice ale sale, prin videocall. Fratele ei a fost cel care le-a luat pe copile în grijă, imediat după tragedie. “Să le aud plângând a fost cel mai rău lucru posibil. Țipetele lor încă mă bântuie. De fiecare dată când mă gândesc, le aud strigătele. Mi se rupe inima. Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva”, a spus unchiul fetelor, pentru presa locală.

Cele 5 fete, cu vârste între 6 și 15 ani, împart acum o căsuță cu trei dormitoare din Moreno Valley, cu mătușa, unchiul și verișorul lor de patru ani. Spun că sunt fericite că au familia alături, dar le doare fiincă nu au apucat să-și ia rămas bun de la mama lor. Unchiul fetelor este instalator, iar mătușa mergea la o școala de asistente medicale. Ea a renunțat la cursuri când familia s-a mărit pe neaşteptate.

Citeşte şi Doi soţi au murit de COVID-19 înainte de a fi vaccinaţi. Care a fost ultima lor dorinţă

Fetele spun că se roagă în fiecare seară, atât pentru sufletul mamei lor, cât şi pentru noua familie. „Îi spun mamei că o iubesc, îi spun că măcar nu mai suferă acum, pentru că mă durea să o știu în suferință, nu putea să-mi spună că mă iubește. Dar mi-a trimis un sărut când avea masca aia pe față”, spune Jazlynn, iar Esmerelda o completează: “Mă rog la Dumneze și la ea să aibă grijă de noua mea familie și să nu-i lase să moară.”

După ce s-a aflat povestea celor cinci fete, întreaga comunitate s-a mobilizat și a început să strângă bani ca să le asigure un viitor.

Citeşte şi Un bărbat din Germania a murit după ce s-a reinfectat cu COVID-19