Cinci români din Anglia au fost condamnaţi la câte 10 ani de închisoare după ce au violat o adolescentă. Au filmat totul cu telefonul

Cinci români din Marea Britanie au fost condamnaţi, luni, la câte zece ani de închisoare cu executare după ce au răpit o adolescentă din faţa unui club, au dus-o într-o parcare îndepărtată şi au violat-o pe rând. Agresorii au şi filmat tot cu telefonul, iar imaginile au fost folosite ca probe în dosar.

RomaniaTV.net
22 mai 2019, 11:16
Cinci români din Anglia au fost condamnaţi la câte 10 ani de închisoare după ce au violat o adolescentă. Au filmat totul cu telefonul

Instanţa a decis ca cei cinci agresori, Florin Călin (20 ani), Dorel Diaconu (23 ani), Oprea Dobre (18 ani), Alexandru Dobrin (18 ani) şi Marius Dobrin (24 ani), să fie condamnaţi la câte 10 ani de închisoare pentru două fapte de viol, penetrare vaginală şi orală, scrie mediafax.ro. Violul s-a petrecut în decembrie 2018. 

Citeşte şi Bătaie între români, Live pe Facebook, în noaptea de Înviere, la o biserică din Birmingham VIDEO

Adolescenta a fost răpită din faţa unui club de pe insula Jersey şi dusă într-o parcare întunecată. Cei cinci români au violat-o pe rând şi au filmat faptele revoltătoare cu un telefon mobil. Tânăra a mărturisit că nu a scos niciun sunet de frică să nu fie omorâtă. Agresorii au recunoscut acuzaţiile.