Cine e fiica secretă a Regelui Charles. Asemănarea cu Prințesa Diana este incredibilă, nimeni nu știa de existența ei

Charles și prima lui soție, Prințesa Diana, nu au știu de existenţa acestei fiice. Mulți încă se întreabă cum s-a putut întâmpla acest lucru.

10 sept. 2022, 17:06
Cine e fiica secretă a Regelui Charles. Asemănarea cu Prințesa Diana este incredibilă, nimeni nu știa de existența ei

După ce s-au logodit oficial, Casa Regală a vrut să se asigure că Diana poate avea copii, iar viitoarea mireasă a fost supusă mai multor controale de specialitate. Medicii i-ar fi preluat ovule și ulterior le-ar fi fecundat cu spermatozoizi de la Prințul Charles. Zvonurile spun că unul dintre medici a furat un ovul fecundat, l-a implantat propriei soții și în acest fel s-a născut Sarah.

A fost informația momentului la acea vreme, fix când William, fiul cel mare al Prințului Charles, se pregătea să devină tată pentru a doua oară și a provocat o intensă preocupare la Palatul Buckingham.

La un moment dat, în urmă cu câteva luni, știind de această informație, Prințul William ar fi dorit să-și întâlnească sora. La întâlnirea respectivă s-ar fi dus, până la urmă, doar soție lui, Catherine, care ar fi rămas impresionată de cât de mult seamănă Sarah cu Lady Di. Sarah ar fi fiica secretă a prinţesei Diana şi a prinţului Charles al Marii Britanii, care trăieşte la New York.

Viața Prințesei Diana, marcată de tensiuni cu Regina Elisabeta a II-a și depresie

De-a lungul timpului, cele două femei au fost implicate în diverse momente iconice, extrem de apreciate de cetățeni, dar și mai puțin plăcute. După moartea Prințesei Diana, o mulțime de teorii ale conspirației au fost vărsate în spațiul public. Soția Prințului Charles a murit într-un accident de mașină, autoturism în care se mai afla un bărbat. Ziarele de la acea vreme au scris că probabil, Regina Elisabeta a fost cea care a pus la cale asasinarea Prințesei de Wales, în urma tensiunilor acumulate de-a lungul anilor.

Nunta dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a avut loc în anul 1981. În 1993, Diana surprindea pe toată lumea după ce și-a anunțat retragerea din viața publică. În 1995, Regina Elisabeta a II-a și-a dat acceptul pentru divorț, o situație foarte incomodă pentru Casa Regală. Prințesa Diana a continuat actele caritabile, presa nu a încetat să o „vâneze”, astfel fosta parteneră a lui Charles că ajunseseră să fie relatate în tabloide tot felul de presupuse aventuri și relații amoroase ale Prințesei. Din acest motiv și din cauza episoadelor tensionate la Casa Regală, viața Dianei a fost marcată de depresie.

Citește și Istoricul relației tensionate dintre Regina Elisabeta și Prințesa Diana. De ce regina, la vârsta de 50 de ani, nu o plăcea deloc pe soția fiului ei, Charles și de ce s-a opus căsătoriei?!

Citește și Regele Charles al III-lea, prinţul care s-a pregătit 70 de ani ca să urce pe tron. Povestea vieţii sale, de la bătăile încasate în şcoală la tragedia Prinţesei Diana