Cine e Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Cei doi împlinesc 29 de ani de relație. „De atunci, din 1993, am rămas împreună”

Artistul Laurențiu Duță și soția sa, Ianula, sărbătoresc, astăzi, 29 de ani de când sunt într-o relație. Se iubesc la fel de mult ca în prima zi, chiar dacă nu au foarte multe apariții publice împreună.

02 sept. 2022, 19:02

Laurențiu Duță o ține departe de ochii privitorilor pe soție

Laurențiu Duță este cunoscut de o țară întreagă datorită carierei muzicale pe care o are. Pe soția lui, Ianula, a decis să o țină departe de lumina reflectoarelor, chiar dacă e împreună cu ea de 29 de ani. Cei doi sărbătoresc astăzi aniversarea relației, alături de fiica lor care este deja adolescentă.

Este o perioadă cu o mare însemnătate emoțională pentru artist, luna august și începutul lunii septembrie aducând trei aniversări. Lorena, fiica acestuia, a împlinit 15 ani, el și soția sărbătoresc 29 de ani de când sunt împreună, iar hitul „Te plac” a fost lansat în urmă cu 22 de ani.

Citește și: Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma imensă pe care cerut-o la un eveniment în Germania

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laurentiu Duta (@laurentiuduta)

Cine este Ianula, soția artisului

Pe cântărețul de la Trei Sud-Est îl cunoaște o țară întreagă, dar nu mulți sunt cei care o cunosc pe soția lui, Ianula. El s-a bucurat, de-a lungul anilor, de celebritate, iar ea a preferat să stea departe de această lume.

Laurențiu a povestit pentru Antena Stars cum s-au conoscut de când erau foarte mici și cum au început o frumoasă relație în liceu, care încă continuă: „Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea școlii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam și o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a școlii. Cântam cu chitara și câștigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al școlii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat și faptul că era retrasă, cumințică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”, citează spynews.ro.

Citește și: Veste tristă pentru fani. Delia a luat decizia: „De azi nu mai trecem peste suflețelul meu”