Cine era tânărul de 19 ani care a murit DECAPITAT în accidentul din Iaşi. Capul i-a fost găsit în afara maşinii FOTO

Marian Ivan a murit decapitat intr-un accident cumplit, dupa ce s-a rasturnat de mai multe ori cu masina pe care o conducea cu mare viteza.

05 iul. 2018, 10:37

Tanarul de 19 de ani din Siretel, judetul Iasi, a condus cu mare viteza o masina, desi nu avea permis de conducere, scrie stirilekanald.ro. Marian Ivan conducea in linie dreapta, insa viteza excesiva a dus la pierderea controlului volanului, iar autoturismul marca Fiat s-a rasturnat de mai multe ori.

Citeşte şi Statul Islamic a postat o înregistrare video cu decapitarea unui presupus ofiţer rus capturat în Siria. Rusia neagă UPDATE

Tanarul nu purta centura de siguranta si s-a izbit cu capul de parbrizul masinii, iar apoi de stalpul metalic al autevehiculului. Socant este modul in care a fost gasit Marian! In impactul extrem de violent, capul baiatului a fost sectionat si aruncat pe geamul portierei din stanga.

Nenorocirea s-a petrecut in apropierea comunei Siretel, la Slobozia, iar unele surse sustin ca tanarul ar fi fost intr-o depresie din dragoste. Ipoteza unei sinucideri este sustinuta si de postarile pe o retea de socializare, in care Marian lasa randuri intregi cu mesaje din care reiese suferinta si disperarea pe care le traia. „Iubirea asta nu se poate sfarsi asa/ Nu pleca, nu ma parasi/ Nu ma arunca catre moarte/ Nu ma arunca catre asuprire”, sunt doar cateva randuri din postarile facute de Marian Ivan.